Έχεις γεμίσει σπυράκια κάτω από τα μούσια; Μη βγάλεις τη μάσκα!

Θα σου πούμε τι να κάνεις… jeez!

Αν έκανες κλικ σε αυτό το άρθρο με λαχτάρα ενδιαφέρον, τότε έχεις παρατηρήσει ότι, τελευταία, το δέρμα κάτω από τα μούσια σου έχει γεμίσει σπυράκια. Σπυράκια που πονάνε, άλλα που μοιάζουν με κύστες, σπυράκια κόκκινα και μερικές φορές άσπρα με πύον #ForTheLoveOfGod. Καλωσόρισες στον κόσμο της maskne, έναν κόσμο που δημιούργησε η πανδημία, οι μάσκες και η κακή υγιεινή του μουσιού σου. Μην συνοφρυώνεσαι, φταις και εσύ…

Το δέρμα κάτω από τα μούσια σου μάλλον έχει να δει το φως του ήλιου χρόνια τώρα και όπως είναι φυσιολογικό, έχει δημιουργήσει το δικό του μικροκλίμα. Έχει τη θερμοκρασία του, ξέρει να αμυνθεί και έχει προσαρμοστεί στην υγιεινή σου, το πόσες φορές δηλαδή πλένεις τα μούσια σου. Έλα όμως που όλα αυτά τα άλλαξε η μάσκα! Η μάσκα άλλαξε το μικροκλίμα στα μούσια σου και all hell has broken loose!

 

 

Βλέπεις, η μάσκα αφενός ανεβάζει τη θερμοκρασία. Έπειτα, η ανάσα σου παγιδεύεται κάτω από τη μάσκα και ανεβάζει την υγρασία. Αυτά από μόνα τους είναι ιδανικές συνθήκες για να περάσουν τέλεια τα βακτήρια που προκαλούν ακμή. Η γενειάδα σου με τη μάσκα είναι σαν τις Σεϋχέλλες για τα βακτήρια. Πρόσθεσε σε αυτό τη σκόνη, τους ρύπους και όλα τα λοιπά που μαζεύονται ανάμεσα στα μούσια σου και έχεις το πιο φονικό κοκτέιλ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ!

Το είπα και στην αρχή και το λέω τώρα, ναι σε all caps. Η μάσκα είναι αυτό που σε προστατεύει και δεν θα βγάλεις αυτό που σε προστατεύει. Θα κάνεις απλά το περιβάλλον κάτω από τη μάσκα, δηλαδή τα μούσια σου, μέρος αφιλόξενο για τα βακτήρια. Πώς; Με μερικές απλές κινήσεις. Δεν θα ξυπνάς πλέον και θα ρίχνεις κρύο νερό στο πρόσωπό σου σαν νεάντερταλ που ετοιμάζεται να παλέψει με αρκούδες στο δάσος.

bear fight 5

Θα πλένεις τα μούσια σου πρωί και βράδυ γιατί πρέπει να είναι καθαρά, πολύ καθαρά! Θα κάνεις απολέπιση για να φεύγουν τα νεκρά κύτταρα κάτω από τα μούσια σου που επίσης ευνοούν τα σπυράκια. Θα βάζεις μία κρέμα που βοηθά το δέρμα σου να αναπνεύσει και θα πάρεις ένα προϊόν για σπυράκια. Το τελευταίο δεν είναι απαραίτητο σαν τα προηγούμενα αλλά αν θέλεις να φύγουν μία ώρα αρχύτερα τα σπυράκια που ήδη έχεις τότε επένδυσε σε αυτό.

Jennifer Lawrence Zits Adult Acne

Ξέρω, σου έρχονται στο μυαλό σκηνές από την εφηβεία με τα σπυράκια αλλά τι να κάνουμε, δεν γλιτώνεις ποτέ πραγματικά από την ακμή deal with it. Καθώς οι τρίχες κάτω από τα μούσια σου γυρνάνε, το δέρμα ερεθίζεται και συμβαίνουν αυτά τα πάρτι βακτηρίων κάτω από τα γένια σου, τα σπυράκια δημιουργούνται και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Ο μόνος σωστός τρόπος είναι ο παραπάνω οπότε ετοιμάσου για beauty shopping. Παλεύεις με την αρκούδα αργότερα…

furry tractor

Παρακάτω σου έχω τέλειες επιλογές που μπορείς να βάλεις στο ηλεκτρονικό σου καλάθι και να παραλάβεις χωρίς καν να βγάλεις τις παντόφλες. Και να θυμάσαι: ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved