Μαθήματα grooming από τον Robert Pattinson

Φτιάξε τα μαλλιά σου όπως το κάνει ο διάσημος ηθοποιός.

Είναι αλήθεια πως οι διακοπές μας είχαν πάει λίγο πίσω στον τομέα του grooming μιας και δεν προλάβαμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως πρέπει.

Τώρα όμως που όλοι μας προσπαθούμε να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι της καθημερινότητας πρέπει να κοιτάξουμε ξανά την εμφάνιση μας και να είμαστε και πάλι μέσα στα πράγματα. Εξάλλου εμείς μαθαίνουμε από εκείνους που το κάνουν καλύτερα και αυτό πάντα μας έδινε ένα αβαντάζ.

Ο Robert Pattinson είναι ένας παγκοσμίως γνωστός σταρ ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες που μας κάνουν να ταυτιζόμαστε με το αντρικό πρότυπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι μετά το Tenet του Nolan τον περιμένουμε με αγωνία στο πώς θα εμφανιστεί ως Bruce Wayne στο «The Batman» του Matt Reeves:

 

 

The Lighthouse: Η ταινία που ξέπλυνε τον Robert Pattinson.

Ο ίδιος είναι ειδικός στο να φτιάχνει σωστά τα μαλλιά του και να κάνει λαμπερές εμφανίσεις στον κόσμο του κινηματογράφου.

Παίρνουμε παράδειγμα από τον δάσκαλο και μαθαίνουμε κι εμείς τι χρειάζεται για να έχουμε πάντα σωστά και λαμπερά μαλλιά.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πως φτιάχνει ο Robert Pattinson τα μαλλιά του και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να τα καταφέρει:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved