Πώς θα κάνεις το μαλλί του Chris Hemsworth από το Extraction

Ρωτήσαμε έναν επαγγελματία κομμωτή για το πως θα κάνουμε το πιο ετοιμοπόλεμο undercut.

Σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι, ο Chris Hemsworth έχει αφήσει πίσω του τα σφυριά, τα τσεκούρια και τις στολές της Asgard και έχει μετατραπεί σε ζόρικο μισθοφόρο ακολουθώντας τα χνάρια του Liam Neeson. Και μπράβο του εδώ που τα λέμε γιατί ο ρόλος στη νέα του ταινία, τo Extraction, του ταιριάζει γάντι.

 

 

Πέρα όμως από το γεγονός πως ο Chris είναι fit και ζόρικος, δεν μπορείς να αγνοήσεις και το grooming του. Ειδικά όταν φροντίζει να είναι στην πένα. Εμείς επειδή ζηλέψαμε, φροντίσαμε να ρωτήσουμε τον hair stylist του κομμωτήριου Stylissimo, Παναγιώτη Κουρκούτα, για το πως θα πετύχουμε το ίδιο look. Όταν με το καλό ανοίξουν τα μπαρμπέρικα και τα κομμωτήρια…

 

hemsworth

 

Βήμα πρώτο

Το περιμετρικό κομμάτι είναι το εύκολο. Ουσιαστικά έχεις να κάνεις με ένα κούρεμα undercut. Η ουσιαστική διαφορά στο μαλλί του Hemsworth είναι πως το πάνω μέρος δεν είναι slick back και πως η οριογραμμή περιμετρικά έχει fade. Οπότε στον κομμωτή σου πρέπει να ζητήσεις undercut χωρίς σε πρώτη φάση να πειράξει τα πάνω μαλλιά και να φροντίσει να σου κάνει το «σβήσιμο».

 

Βήμα δεύτερο

Η φράντζα μπροστά πρέπει να είναι 3-4 ίντσες μακρινή για να μπορεί να πέφτει μπροστά. Η κορυφή του κεφαλιού είναι κοντοκουρεμένη αλλά το μήκος στο υπόλοιπο κεφάλι -από την μέση και μπροστά- πρέπει να είναι αρκετό ώστε η φράντζα να πέφτει όπως και στην φωτογραφία. Οπότε πρέπει να ενημερώσεις τον κομμωτή για το που θα πέφτει η φράντζα πριν τα πειράξει.

 

Βήμα τρίτο

Το συγκεκριμένο style θέλει πιστολάκι. Αν δεν είσαι πρόθυμος να το κάνεις, προτίμησε ένα άλλο κούρεμα. Γυρίζεις το πιστολάκι προς τη φορά που θέλεις να πάρει κατεύθυνση η φράντζα και χτενίζεις πλάγια και κάτω για να της δώσεις την καμπύλη που βλέπεις στην αρχική φωτογραφία. Επειδή δεν έχουμε όλοι οι άντρες την ίδια τρίχα, αν το μαλλί σου είναι πολύ λεπτό ξεκίνα με το πιστολάκι από την αντίθετη φορά και στη συνέχεια γύρισε προς την επιθυμητή. Αυτή η αλλαγή πλευράς θα δώσει όγκο στη φράντζα.

 

Βήμα τέταρτο

Μπορείς να βάλεις πομάδα για να το φτιάξεις αλλά όχι αρκετή και με medium κράτημα. Τρίψε την καλά στις άκρες των δαχτύλων και ξεκίνα από την βάση της τρίχας έτσι ώστε να «ανασηκωθεί» η φράντζα. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ακριβώς όπως στην κεντρική φωτογραφία. Αν πέσει σταδιακά μέσα στην ημέρα, θα μοιάζει όπως στην άλλη εικόνα. Όπου δεν είναι καθόλου άσχημο, απλά δεν θα δείχνεις σαν να έφυγες μόλις από το κομμωτήριο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved