Πώς να κουρευτείς μόνος σου στο σπίτι

Μερικές συμβουλές από τους επαγγελματίες για το μαλλί σου που έχει μακρύνει επικίνδυνα.

Τα γένια σου έχουν μακρύνει και το μαλλιά σου πλέον πέφτουν στα μάτια σου. Μπορεί η απομόνωσή μας από τον έξω κόσμο να είναι για το κοινό καλό, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Το να πας το σκύλο σου βόλτα ή να κουρευτείς, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα καθώς ήταν μερικές αναγκαίες ρουτίνες της καθημερινότητάς σου πριν κλειστείς στο σπίτι.
 
Κατοικίδιο δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε, αυτό που μπορούμε όμως, είναι να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να κουρευτείς χωρίς τη βοήθεια κάποιου και χωρίς να προκαλέσεις κάποιο αισθητικό ατύχημα. Για την ακρίβεια, αυτές τις συμβουλές στις στις δίνει η Master Barber, Ann Shim από την Washington της Αμερικής.
 
 
Το να κόψεις τα μαλλιά σου δεν θα είναι όσο εύκολο είναι και η βόλτα στο πάρκο με το σκυλί σου. Όπως συμβαίνει σε κάθε επάγγελμα, χρειάζεσαι κάποια εμπειρία για να κάνεις τη δουλειά με σωστό τρόπο. Επίσης, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα εργαλεία. Γιατί μάλλον δεν έχεις τίποτα από τα δύο, καλύτερα να δώσεις όλη την προσοχή σου σε αυτά που έχει να σου πει η Ann Shim και ίσως καταφέρεις να βγεις από αυτή την περιπέτεια έχοντας όλες τις τρίχες στο κεφάλι σου.
 
Μάθε περισσότερα στις φωτογραφίες:
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved