Πώς να φερθείς στη γενειάδα σου όπως της αξίζει

Πώς να περιποιηθείτε σωστά το μούσι σας: Αψογο λουκ με απλές κινήσεις.

Αποφάσισες να ακολουθήσεις την πλειοψηφία και να αφήσεις γένια αλλά είσαι άσχετος με το σωστό μήκος, την περιποίηση, το στρώσιμο, το κόψιμο και γενικά όλα αυτά που πρέπει να κάνεις για να έχεις το σωστό γένι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που νομίζουν ότι τα γένια είναι απλώς μερικές τρίχες στο πρόσωπο και το λαιμό, τις οποίες, αν θες γενειάδα, απλά τις αφήνεις να μεγαλώσουν. Στην πραγματικότητα, όμως, ισχύει το αντίθετο.

Αν δεις έναν άντρα στο δρόμο και πεις «τι ωραία γένια», να ξέρεις πως αυτός ο άντρας έχει αφιερώσει δεκάδες ώρες στην περιποίηση τους.

Τι να κάνεις όταν γυρίζουν οι τρίχες στο πρόσωπο.

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτός ο άντρας έχει επιλέξει το στιλ που ταιριάζει στο πρόσωπο και την τριχοφυΐα του, αφιερώνει χρόνο στο σπίτι για να συντηρήσει το look του και έχει αγοράσει τα σωστά αξεσουάρ για γένια.

Ο άντρας αυτός αντιμετωπίζει τα γένια του όπως και τα μαλλιά του. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά της περιποίησης για να φτάσεις κι εσύ σε αυτό το «επίπεδο».

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πώς να περιποιηθείς σωστά της γενειάδα σου:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved