Ο Tom Hardy θέλει να πειραματιστείς με τα γένια σου

12 στυλ του διάσημου ηθοποιού για να τα κάνεις δικά σου. 

Αν ξέρεις τον Tom Hardy ξέρεις και ότι είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να μπει στη διαδικασία να ξυρίσει τα γένια του. Αρχικά γιατί είναι στιλάτος, κατά δεύτερον επειδή ακολουθεί την μόδα και τέλος, επειδή του αρέσουν. Όμως η σωστή γενειάδα θέλει και την σωστή περιποίηση. Δεν μιλάμε φυσικά μόνο για τα λάδια, τα τονωτικά και ό,τι άλλο βάζεις στις τρίχες σου για να τις κρατάς στη γραμμή.

Μεγάλο ρόλο παίζει και το σχέδιο. Για την ακρίβεια, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να τριμάρεις τακτικά τα γένια, σε όποιο επιθυμητό μήκος και αν είναι αυτό, η τρίχα κατά κάποιο τρόπο συμμορφώνεται. Δεν κάνει ψαλίδες, δεν σπάει, δεν φυτρώνει στραβά. Όμως ακόμη και αν θες να κάνεις μία full beard εμφάνιση, μπορείς να προστατέψεις τα γένια σου αν τους δώσεις την δέουσα φροντίδα. Και κακά τα ψέματα, ο Βρετανός ηθοποιός τα έχει κάνει όλα.

 

 

Ιδού λοιπόν ο καλύτερος για να σου προτείνει διαφορετικά σχέδια και μήκη. Αγάπησε την γενειάδα σου όπως την αγαπάει ο Tom Hardy και πειραματίσου με τρα παρακάτω στυλ του. ©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved