Αντρικά χτενίσματα: το μακρύ slick back επιστρέφει στη μόδα

Ο lumbersexual επιτέλους πέθανε.

Θα μπορούσες να πεις ότι υπάρχει και μία μικρή δόση 90s σε ό,τι συμβαίνει αυτή την εποχή στα ανδρικά χτενίσματα. Ουσιαστικά φαίνεται πως έρχεται για μία και καλή το τέλος του lumbersexual. Τέρμα οι μεγάλες γενειάδες και τέρμα τα undercut που συνοδεύονται από κοντοκουρεμένα χτενίσματα. Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό, είναι πως οι άντρες έχουν διακόψει τις επισκέψεις στον μπαρμπέρη τους.

Τι έχουμε ουσιαστικά; Επιστροφή στο slick back . Κάποτε, θυμόμασταν τους μαλλιάδες που πάλευαν να στηρίξουν ένα τόνο μακρύ μαλλί στο κεφάλι τους, στηρίζοντάς το με ζελέ μπρος τα πίσω. Ευτυχώς τόσο τα ανδρικά προϊόντα όσο και τα κουρέματα εξελίχθηκαν. Και αυτό ακριβώς δηλώνει με την τελευταία του εμφάνιση ο Ewan McGregor.

1572462138 100366221ewan103119

Εποχή τέλους για τις μεγάλες γενειάδες,  οι οποίες μάλλον θα μπουν για πάντα στο χρονοντούλαπο, με τα μικρότερης έκτασης γένια και goatee’s να υπερισχύουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο μαλλί, με την διαφορά ότι δεν καλείσαι να μοιάσεις με κάποιον ξεχασμένο φαν των Nirvana από τις αρχές των 90s. Οι άκρες της τρίχας είναι κουρεμένες και τα πλάγια του μαλλιού σε μέτρο μήκος ώστε να μπορούν να είναι ευκολοχτένιστα ή να μπορέσουν να κάτσουν με πομάδα. Είναι το look που έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια ο Jeff Bridges και να που τελικά η μόδα γύρισε υπέρ του – και δεν θα χρειάζεται να μοιάζει με καουμπόη. Λίγο ή και καθόλου προϊόν επιτάσσει το νέο χτένισμα, οπότε αν είσαι από τους τυχερούς που ακόμα δεν τους έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη η φαλάκρα, μπορείς και να το δοκιμάσεις.

Ιδού και μερικά χτενίσματα από τους πρώτους celebrities που ήδη το ακολουθούν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved