Η αποτριχωτική κρέμα δεν είναι ντροπή

Τίμιες λύσεις για όσους ταλαιπωρούνται από την τριχοφυΐα στην πλάτη. 

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν άντρες που οι τρίχες τους ταλαιπωρούν περισσότερο από άλλους.  Και ειδικά στην πλάτη. Λίγο η ταλαιπωρία, λίγο η ζέστη, λίγο ο ιδρώτας, η κατάσταση γίνεται κουραστική σε σημείο που δεν αντέχεις άλλο. Και κάπου εδώ μπαίνει η αντρική αποτριχωτική κρέμα.

Όχι παιδιά, δεν είναι ταμπού, γιατί υπάρχει κόσμος που έχει χοντρό πρόβλημα. Η λύση είναι άμεση, οπότε ξεμπερδεύεις και δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι. Παρακάτω θα βρεις 4 για να διαλέξεις την δική σου, αλλά και μερικές χρήσιμες συμβουλές για την εφαρμογή της.

 

 

1.Πρόσεχε το πρόσωπο σου

Αυτές οι κρέμες δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο, γιατί πολύ απλά θα το κάψουν. Υπάρχουν πιο ήπιες φόρμουλες για τις αποτριχωτικές κρέμες που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να απομακρύνουν αντιαισθητικές τρίχες στο πρόσωπο, αλλά δεν είναι για σένα. Το πιο πιθανό είναι να αποκτήσεις μικρό έγκαυμα παρά να απομακρύνεις τρίχες. Οπότε όχι και πάλι όχι.

2.Δεν κάνει ούτε για την ηβική περιοχή

Αν το δέρμα του προσώπου σου είναι ευαίσθητο, δεν φαντάζεσαι πόση περισσότερη ευαισθησία υπάρχει εκεί κάτω. Τριμάρισμα ή ξυράφι είναι οι μόνες λύσεις – και άλλα συγκεκριμένα προïόντα. Οι αποτριχωτικές σε εκείνο το σημείο θα σε κάνουν να βάλεις τα κλάματα. Κυριολεκτικά.

3.Βούρτσα γιατί αλλιώς δεν γίνεται

Αν περιμένεις άνθρωπο να σε βοηθήσει σε κάτι τέτοιο μάλλον γελιέσαι – και σιγά μην  ενδιαφέρεται ο κολλητός σου. Υπάρχουν ειδικές βούρτσες για να βάλεις την κρέμα ή την λοσιόν και μετά να την απλώσεις στους ώμους και στα σημεία της πλάτης που θες να φύγουν οι τρίχες. Είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις και θα σου επιτρέψει να απλώσεις το προϊόν ομοιόμορφα.

4.Ξέπλυμα

Με την ίδια βούρτσα θα απομακρύνεις και τις τρίχες που θα έχουν βγει με την κρέμα. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να γίνει μεγαλύτερη ζημιά. Αυτό ωστόσο που πρέπει να κάνεις μετά, είναι να πλύνεις την πλάτη σου καλά με κάποιο μαλακό σαπούνι ώστε να μην μείνει τίποτα από την ουσία που χρησιμοποιήθηκε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved