Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς από τα σπυράκια σε χρόνο μηδέν

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Τα σπυράκια δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Και εσύ έχει ξυπνήσει και, κοιτάζοντας στον καθρέφτη, έχεις ανακαλύψει κάτι που μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου στο πρόσωπό σου. Μπορεί να είσαι 15 ή 30 ή και 35 δεν έχει σημασία… τα σπυριά είναι ύπουλα και δεν σέβονται την ηλικία. Κάπως έτσι καταλήγεις με σπυριά που μοιάζουν αγριεμένα και έτοιμα για όλα. Από τη στιγμή που τα εντοπίζεις πιστεύεις πως ο κόσμος δεν βλέπει εσένα αλλά αυτά και το μόνο που θέλεις είναι να τα εξαφανίσεις! Να φύγουν! Να πάνε αλλού! Δεν πρέπει όμως να τα σπας… Αυτό τα αγριεύει περισσότερο και επιστρέφουν with a vengeance! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις το φαρμακείο σου ή αν δεν έχεις να πας σε ένα actual φαρμακείο και να αγοράσεις ασπιρίνη. Όχι για τον πονοκέφαλο που σου προκάλεσε το σπυρί αλλά γιατί αυτή θα το καταπολεμήσει. Μην ανησυχείς, θα σου εξηγήσω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη).

aspirin

Πριν κάμποσα χρόνια εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου ένα σπυράκι που έγινε σπυρί και δεν έφευγε με τίποτα. Κατέληξα να το ονομάζω «Μάμρα τον παντοτινό» και να του επιτίθεμαι με ό, τι έχω και δεν έχω. Τον έσπασα, τον τρύπησα, τον μαχαίρωσα (ίσως έπρεπε να τον ονομάσω Jason) αλλά δεν υποχωρούσε. Σχεδόν τον άκουγα να γελά σατανικά μετά από κάθε προσπάθεια και όποτε προσπαθούσα κάπως να τον καλύψω. Μπορείς να μαντέψεις με τι έφυγε;

 

Mumra GIF - Mumra GIFs

 

Με την ασπιρίνη! Έλιωνα για δύο μέρες ασπιρίνη σε νερό και δημιουργούσα μία πάστα. Την έβαζα επάνω στον Μάμρα και περίμενα υπομονετικά. Από την πρώτη μέρα υποχώρησε, την δεύτερη έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια για επιστροφή και την Τρίτη μέρα το πρωί ήχησαν οι νικητήριες καμπάνες. Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνεις και εσύ. Η ασπιρίνη περιέχει τον νούμερο ένα εχθρό των βακτηρίων που προκαλούν τα σπυράκια, το σαλυκιλικό οξύ και κάνει θαύματα. Ωστόσο, αν έχεις σοβαρό πρόβλημα ακμής μην ακούς εμένα και πήγαινε στον δερματολόγο σου. Να εξηγούμεθα. Καλή επιτυχία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved