5 αποσμητικά ποδιών που θα σώσουν εσένα και τους γύρω σου

Ναι, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να τα φοράς…

Το σενάριο είναι γνωστό: Ο καιρός ζεσταίνει, τα πόδια σου ιδρώνουν, οι κάλτσες μουσκεύουν και όταν βγάζεις τα παπούτσια σου μαραίνονται τα λουλούδια στις γλάστρες…

 

gif

 

Αρχικά ηρέμησε. Δεν υπονοεί κανείς πως δεν κάνεις μπάνιο και δεν φταις εσύ για αυτό που συμβαίνει στα πόδια σου αλλά τα παπούτσια σου. Η κακοσμία στα πόδια προκαλείται κυρίως από το γεγονός πως τα παπούτσια σου δεν αφήνουν αέρα να περάσει στις πατούσες σου δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο περιβάλλον για bacteria party μέσα στις κάλτσες σου. Βλέπεις, ο ιδρώτας των ποδιών σου δεν μυρίζει.

Τα βακτήρια που ζουν στο δέρμα σου, τα οποία «τρώνε» τον ιδρώτα, εκκρίνουν ισοβαλερικό οξύ και αυτό είναι που μυρίζει. Όσο περισσότερο λοιπόν τα πόδια σου «μαρινάρονται» στον ίδιο σου τον ιδρώτα τόσο περισσότερο τα πόδια σου θα μυρίζουν. Βέβαια, αν έχεις μύκητες τότε αλλάζει το πράγμα και πρέπει να πας στον γιατρό.

Αν δεν έχεις μύκητες και απλά θέλεις να απαλλαγείς από τις μυρωδιές των ποδιών και των παπουτσιών σου, δες 5 τέλεια σπρέι ποδιών που θα σε σώσουν στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved