5 βήματα περιποίησης για να υποδεχτείς την άνοιξη

Από πομάδες και λάδια μέχρι κρέμες, ο οδηγός σου είναι εδώ.

H άνοιξη μπήκε και επίσημα. Οφείλεις σε εσένα τον ίδιο μία καλύτερη βερσιόν του εαυτού σου. Γιατί η περιποίηση δεν είναι μόνο καλή για την υγιεινή σου, αλλά και για την ατομική σου ψυχολογία και τις σχέσεις σου με τρίτους.

Χρειάζεσαι μόλις 5 βήματα για να την αποκτήσεις και στα έχουμε εδώ. Μας ευχαριστείς μετά.

 

Η πομάδα – Uppercut Deluxe

0W9A3795

Δεν είναι σε καμία περίπτωση άγνωστο προϊόν. Απεναντίας, αποτελεί σταθερή αξία στις πομάδες για όσους θέλουν ένα κράτημα που θα κρατήσει ολόκληρη την ημέρα, θα δώσει μία χαρακτηριστική λάμψη στην τρίχα και που θα τονίσει την εμφάνισή της με ένα διακριτικό άρωμα. Το βολικό επίσης, είναι πως θα μπορέσεις να την απομακρύνεις με μόλις ένα ξέβγαλμα (μιας και είναι υδροδιάλυτη), χωρίς να ανησυχείς για υπολείμματα ή «ασπράκια».

 

Το άρωμα – Diesel: Only the Brave Silver Edition

o.52893

Εμβληματικό όσο ποτέ άλλοτε, χαρακτηρίζει τον σύγχρονο άντρα με την επιβλητική του μυρωδιά, δίνοντας μία νότα ανεξαρτησίας για την φετινή άνοιξη. Σε έντονες, ζεστές νότες κεδρόξυλου, ρυτινών, σε συνδυασμό με αιθέριο έλαιο λεμονιού Primoflore, με την πικάντικη αρμονία φύλλων κορίανδρου  και με βάση το κεχριμπαρένιο λάβδανο που  συνδυάζεται με μια συμφωνία φύλλων βιολέτας, υπόσχεται να ξεχωρίσει. Είναι το άρωμα των τολμηρών, των ηρωών και μπορείς να το βρεις στην ολοκαίνουργια συλλεκτική συσκευασία «Only The Brave Silver Edition» για να σου αποδείξει την υπεροχή του.

 

Το λάδι – Bearbrand Oil

BO S SET 01 grande

H σειρά Beardbrand είναι ξεκάθαρα από τα καλύτερο προϊόντα της αγοράς, ειδικά σχεδιασμένα για τους άντρες που δίνουν αξία στα γένια ή την γενειάδα τους. Εκτός ότι το λάδι θα μαλακώσει την τρίχα, θα φροντίσει να την δυναμώσει, να της δώσει ιδιαίτερη λάμψη αλλά και να περιποιηθεί το δέρμα απομακρύνοντας ξηροδερμίες και τυχόν ερεθισμούς. Όλα αυτά, σε τρεις διαφορετικές μοναδικές συνθέσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

 

Η κρέμα ξυρίσματος – Baxter of California

baxter of california shave formula

Στην Αμερική, είναι ο σούπερσταρ του ξυρίσματος και ευτυχώς για σένα δεν θα δυσκολευτείς να την βρεις και σε επιλεγμένα κομμωτήρια. Από το 1965 χρησιμοποιεί την καλύτερη σύνθεση με στόχο να μαλακώσει το δέρμα και να το προετοιμάσει για ξύρισμα. Η σύστασή του έχει και πολλαπλή δράση, καθότι φροντίζει παράλληλα να ενυδατώνει το δέρμα «ντύνοντάς» το με μία διακριτική μυρωδιά μέντας. Αν πρέπει να ξυριστείς, χρησιμοποίησε τα καλύτερα.

 

Η κρέμα προσώπου – NIVEA Skin Revitalizer Face Cream

152913 1

Ενυδατώνει άμεσα, βελτιώνει την κατάσταση της επιδερμίδας σου, αναζωογονεί  και της δίνει υγιή όψη. Όλα αυτά με ειδική σύνθεση από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θα φροντίσουν να κρατήσουν το πρόσωπο σου φρέσκο και δροσερό, χωρίς να ανησυχείς για την ξηρότητα και τον ήλιο. Προετοιμάσου και τίποτα δεν θα πάει στραβά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved