Αρχίζουν τα γένια σου και θυμίζουν πευκοβελόνες;

3 λάδια που θα τα μαλακώσουν και θα τα κάνουν ευκολοχτένιστα.

Πιστοί στο καθήκον, συνεχίζουμε να ψάχνουμε τα καλύτερα λάδια της αγοράς που θα σώσουν τα γένια σου και θα σε σώσουν από την ξηροδερμία. Αυτό όμως το κείμενο, αφορά 3 συγκεκριμένους σούπερ σταρς που θα τιθασεύσουν ακόμα και τα πιο ζόρικα γένια.

Μη μασάς. Βάλε λάδι.

 

1. Captain Fawcett

cfawcett

Η μυστική συνταγή του  καπετάνιου και εξερευνητή Peabody Fawcett, κρατά από τις αρχές του 1900.  Λέγεται μάλιστα πως ήταν σε ένα από τα ταξίδια του στην Αφρική, όπου δημιούργησε τις φυτικές φόρμουλες για πομάδες, κρέμες και έλαια για το δέρμα. Όλα αυτά ανακαλύφθηκαν σε ένα παλιό σεντούκι το 1997 και πλέον, η εταιρεία έχει να υπερηφανεύεται για τα προϊόντα περιποίησης. Λάδι χειροποίητο λοιπόν, ιδανικό για να μαλακώνει και να θρέφει τα γένια. Αξίζει!

 

2. Grave Before Shave

Grave Before Shave Pine Scent Beard Oil 0 270x400

Παραδοσιακό και στιλάτο, περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν και ενισχύουν τα γένια για υγιή και γρήγορη ανάπτυξη. Η φόρμουλα του Grave Before Shave είναι σχεδιασμένη για να θεραπεύει το δέρμα κάτω από το μούσι σου και να το προστατεύει από πιτυρίδα και απολέπιση. Τέλος, ξεχωρίζει για το άρωμα Bourbon που περιέχει, δίνοντας σου την αρχοντιά ενός πραγματικού gentleman.

 

3. Fit For Vikings Herðubreið

oil herdubreid

Ένα λάδι που θα βγάλει τον Βίκινγκ από μέσα σου. Σχεδιασμένο μόνο από φυτικά συστατικά, προστατεύει και θρέφει τις τρίχες, αφήνοντας ένα διακριτικό ξυλώδες άρωμα. Το Herðubreið είναι ένα μείγμα από λάδια καρύδας, αμυγδάλου, φουντουκιού, αργκάν και χοχόμπα και υπόσχεται την καλύτερη δυνατή περιποίηση ώστε να μην υπάρχουν ξηροδερμίες και «ασπράκια» στα γένια σου. Τίμησέ το.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved