Τι συνέβη και ξεκινήσαμε να λουζόμαστε με μπίρα;

Δύο σαμπουάν που τιμούν την συνήθεια που ξεκινά από την Άγρια Δύση.

Δεν ξέρουμε πως ο κόσμος ξεκίνησε να πειραματίζεται στο λούσιμο με μπίρα, αλλά ξέρουμε πως ήταν κανόνας στην Άγρια Δύση των καουμπόηδων. Χωρίς υπερβολές. Άλλωστε εκείνη την εποχή όπου το νερό στις δυτικές πολιτείες ήταν με το σταγονόμετρο, προτιμούσαν να το δίνουν στα άλογα παρά να το έχουν για μπάνιο. Με τη μπίρα όμως τι γινόταν;

beer drinking GIF by Shake Shack

Εμφιαλωμένη σε μπουκάλια και σερβιρισμένη από βαρέλια, αποτέλεσε προτιμέστερο προϊόν  από  το σαπούνι που ήταν πιο ακριβό. Χώρια ότι η σύνθεση της βύνης φρόντιζε να κρατάει τα μαλλιά λαμπερά και να απομακρύνει ξηροδερμίες και νεκρούς ιστούς. Αυτό βέβαια για όσους από τους καουμπόηδες επέλεγαν να κάνουν μπάνιο – δεν ήταν και το δυνατό τους σημείο.

Οι παλιές συνήθειες δύσκολα λησμονιούνται. Για την ακρίβεια εξελίσσονται. Στην περίπτωση της Redken Brews όπου ο guru των fade χτενισμάτων, Mikey Henger έδωσε αξία στην  βύνη και στο καλό που έχει κάνει στα κεφάλια μας ανά τους αιώνες. Δοκιμάσαμε δύο από τα σαμπουάν της σειράς με την ενισχυμένη βύνη, που παρέχει πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής. Το Μint Shampoo που ξεχωρίζει για την αναζωογόνηση των μαλλιών αλλά και το Extra Clean που προσφέρει έντονο και βαθύ καθαρισμό, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Οι καουμπόηδες τουλάχιστον, θα τα χρησιμοποιούσαν 100%.

brwww

Και τα καλά νέα είναι πως δεν είμαστε πια στην Άγρια Δύση. Μπορείς να τα βάλεις στο μπάνιο σου χωρίς να χρειάζεται να τα κερδίσεις σε μονομαχία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved