Με αυνανισμό πάνω από τα κουραμπιεδομελομακάρονα ικανοποίησε τη λιγούρα του συμπολίτης μας

Eνθουσιασμένος όσο δεν πάει με τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Ενθουσιώδεις αντιδράσεις πάνω από πιατέλες γεμάτες κουραμπιέδες με ατάκες τύπου «Ω να σου». Mεθεόρτιοι απολογισμοί και εσωτερικοί διαγωνισμοί γι' αυτόν που έφαγε τα περισσότερα μελομακάρονα με ύφος κουβεντούλας στην «Αθλητική Κυριακή». Τσακωμοί με μπουκωμένο στόμα και τρίμματα να εκσφενδονίζονται στη μούρη του απέναντι στα αιώνια debate για το ποιο από τα δύο είναι τελικά καλύτερο.

Αυτά και άλλα τέτοια επινίκια για τα οποία φημιζόμαστε και περηφανευόμαστε κιόλας είναι πλέον άηχα, βραχνιασμένα νιαουρίσματα σε ρυθμό «Jingle Bells» μπροστά στην μερακλοσύνη του συμπολίτη μας που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον τελευταίο του αυνανισμό σε ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς του.

Η σκηνή που θα σας περιγράφουμε, στο δικό μας το μυαλό έγινε κάπως έτσι: 

Ο καλός μας φίλος, μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο, φορώντας καλσόν στο κεφάλι του και αφού φώναξε «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» πήγε πάνω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται, καθοδηγώντας ευγενικά την πωλήτρια για το πόσα κομμάτια θα βάλει. Όσο η πωλήτρια γέμιζε τα κουτιά πανικόβλητη, αυτός αυνανιζόταν και μιλούσε στο τηλέφωνο λέγοντας «Ναι Κυρ Στέφανε θα το κάψουμε απόψε».


ezgif.com resize

 

Αν εξαιρέσετε τις σάλτσες, αυτό που μόλις διαβάσατε είναι αληθινή ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ώρες σε πόλη της Πελοποννήσου, την οποία δεν θα αποκαλύψουμε για να μη βεβηλώσουμε την αρχαία ελληνική ιστορία. Ο ενθουσιώδης πελάτης μάλιστα συνέχισε απτόητος να αυνανίζεται ακόμη και όταν του περνούσαν τις χειροπέδες και πραγματικά μπράβο του γιατί προφανώς έχει μάθει να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία.

Εμείς απλά δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον συμπολίτη μας, ο οποίος ενθουσιάστηκε λιγουλάκι παραπάνω από το κανονικό με τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και είπε να εξωτερικεύσει και να μοιραστεί με την υπάλληλο, τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. 

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα Χριστούγεννα, το περιστατικό δεν θα έρχεται στο μυαλό μας μετά από κάθε μπουκιά μελομακάρονου.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved