Ο ΟΦ Ιεράπετρας γυρνάει επιτέλους «σπίτι» του και οι New York Times τον κάνουν πρωτοσέλιδο

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του!

Είναι γεγονός. Ο ΟΦ Ιεράπετρας επιστρέφει στην έδρα του. Οι κρητικοί -ομάδα Γ' Εθνικής- άλλαζαν έδρα πιο συχνά και από προπονητές στη Superleague, καθώς το «σπίτι» τους, το «Βουζουνεράκειο» βρισκόταν υπό κατασκευή και για αυτό και δεν γινόταν να φιλοξενήσει κάποιον αγώνα. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο και ο ΟΦΙ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στις 11 Νοεμβρίου στη φυσική του έδρα. Η είδηση αυτή από μόνη της ήταν ικανή να προκαλέσει παγκόσμιο ενθουσιασμό. Ένα νέο που όχι μόνο πανηγυρίστηκε από τους κρητικούς αλλά έφτασε σε σημείο να το βάλουν πρωτοσέλιδο μέχρι και οι «New York Times»!

Τσέκαρε.

 

trump

 

Προφανώς πρόκειται για ΕΠΙΚΗ τρολιά, αν και θα είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο πρωτοσέλιδο της γνωστής εφημερίδας των ΗΠΑ, ιδιαίτερα πλάι στην άφιξη του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, να γράφει «EPITELOUS Vouzounerakeio» και προαναγγελία του αγώνα «OFI - IONIKOS» που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου.

Πολλά παλαμάκια πάντως για τον ενθουσιασμό των κρητικών. Αυτή η τρολιά στο facebook του ΟΦ Ιεράπετρας σου φτιάχνει το κέφι από όποια πλευρά και αν τη δεις.

Για να έχεις μια ιδέα τι εστί Βουζουνεράκειο Στάδιο, τσέκαρε το παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved