Μιλφέιγ με φρούτα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα φρούτα:
100 γρ. raspberries
100 γρ. blueberries 

Για τη ζύμη:
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 αυγό, χτυπημένο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.