Είδαμε το πλέον ΣΙΧΑΜΕΝΟ κουνουποGIF και μας έχει πιάσει ήδη φαγούρα

Δεκάδες κουνούπια να χώνουν την προβοσκίδα τους μέσα από τη σίτα για να τρυπήσουν δερματάκι. Εφιάλτης.

Ολόκληρο το ελληνικό καλοκαίρι, είναι συνυφασμένο με δύο έντομα: τις κατσαρίδες και τα κουνούπια. Και οι πρώτες μπορεί να μας κάνουν να ουρλιάζουμε σαν 13χρονα που είδαν τους Arctic Monkeys μπροστά τους, αλλά το κουνούπι είναι μία κατηγορία μόνο του. Είναι το darkside του καλοκαιριού.

Θα τσιμπήσει, θα φαγουρίσει, θα πετάει γύρω από το ελικόπτερο σαν το φως και θα φροντίσει να σφυρίξει όσο πρέπει δίπλα στο αυτί σου για να μην κλείσεις μάτι. Αυτά είναι τα κουνούπια. Τα πετούμενα βαμπίρ του πλανήτη, που αιώνες πριν έστελναν τον κοσμάκη στον Δημιουργό του αδιάβαστο. Αυτά όμως κάνουν τέτοια παράσιτα που είναι. Ρουφάνε το αίμα σου με το καλαμάκι για να κρατήσουν ζεστά τα αβγά τους ώστε να εκκολαφθούν. Σιχαμένα με όλη τους την μεγαλοπρέπεια. Και ξέρεις πόσο απεγνωσμένα θέλουν να χώσουν την προβοσκίδα τους στο κορμάκι σου; ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ. Σαν ετοιμοθάνατος στην έρημο που του κουνάς ένα παγούρι με νερό.

Φαντάσου τα ως ζόμπι που σε καλούν με το όνομα σου σε πεθαμενατζίδικο τόνο. Λες και σε καλεί ο θάνατος. Ή ο Κόμης Δράκουλας. Δεν κρατιούνται. Θέλουν να τσιμπίσουν. Δες όλο το βίντεο με τον θαραλλέο που κατέγραψε δεκάδες κουνούπια να προσπαθούν να χώσουν την προβοσκίδα τους στο δέρμα του και μια σίτα να τους χαλάει το αιματοβαμμένο πάρτι.

 

kounoupi


Κάψτε τα και λιώστε τα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Ακόμη και με ξύσιμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved