Πραγματάκια που πρέπει να γνωρίζεις για το τρίο το τιμημένο

Έπιασες λαχείο; Διάβασε πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά.

Για τους περισσότερους άντρες είναι απλά ένα όνειρο απατηλό. Αναγνωρίζουμε όμως πως κάποιοι εκεί έξω από έσας, είναι μέγιστοι players και που, τέλος πάντων, τα καταφέρνουν πιο εύκολα από άλλους.

Το τρίο είναι από εκείνες τις μικρές απολαύσεις της ζωής που άμα κάτσουν χαμογελάς, πέφτεις στα γόνατα και ευχαριστείς τον Θεό. Αλλά πρέπει να κουνήσεις και το χεράκι σου για να κάνεις αυτή την εμπειρία μοναδική. Ακόμα και αν σου τύχει και είσαι με ανοιχτόμυαλη σύντροφο, χρειάζεται οργάνωση. Ένας μπούσουλας, ένας οδηγός ρε αδερφέ για να περάσεις καλά.

Πριν πετάξετε τα ρούχα και ξεκινήσεις το σεξ των ονείρων σου, διάβασε 4 μικρές συμβουλές για το πώς θα κάνεις σωστά την όλη διαδικασία.
 

1. Μην πιέζεις για το θέμα

Ειδικά στο κομμάτι του τρίο, δεν μπορείς να την πείσεις. Μπορείς σίγουρα να κάνεις κουβέντα για το πόσο ενδιαφέρον θα ήταν να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες στο κρεβάτι σας, αλλά αν κάνεις το λάθος να προτείνεις «υποψήφιες» φίλες της, είσαι χαμένος από χέρι. Θα υποθέσει πως απλά τις γουστάρεις και ψάχνεις ευκαιρία να τη ρίξεις στο κρεβάτι.

7978153598bbebb168857c3151de35eb large

 

2. Συγκεντρώσου σε εκείνη

Μην μπαίνεις ποτέ στην διαδικασία να σκέφτεσαι αν ο άλλος ή η άλλη κάνει την «δουλειά» καλύτερα από σένα. Σημασία έχει να χειριστείς την κατάσταση σαν να ήσουν μόνος. Κάνε ό,τι θα έκανες κάθε φορά, χωρίς να νοιάζεσαι πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων. Πολλοί άντρες νιώθουν ενοχικά και δεν μπορούν να λειτουργήσουν εξαιτίας αυτού. Οπότε συμπεριφέρσου σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πάντως το σίγουρο είναι πως τον οργασμό της δεν πρέπει να τον παραμελείς. Διάβασε εδώ.

 

3. Τα προκαταρκτικά είναι για όλους

Ίσως το βασικότερο όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι με δύο γυναίκες. Για εκείνες, είναι εύκολο να σε τελειώσουν στο λεπτό. Όμως για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο πως όταν τελειώσεις θα έχεις ικανοποιήσει και τις δύο, φρόντισε να τους κάνεις πολλά προκαταρκτικά. Το καλύτερο στην όλη υπόθεση, είναι πως όσο τις ικανοποιείς με προκαταρκτικά, τυπικά έχεις εσύ το πάνω χέρι. Μπορείς να τις κάνεις να τελειώσουν πολύ γρηγορότερα από σένα, δίνοντάς τους μετά την άνεση να σε περιποιηθούν. 

 

4. Μην  ξεχνάς τις προφυλάξεις

Δεν έχει σημασία πόσο καλά γνωρίζεις ή δεν γνωρίζεις τους συμμετέχοντες. Από την στιγμή που πέφτεις μαζί τους στο κρεβάτι, το προφυλακτικό είναι must. Δεν είναι τυχαίο που, όσο περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες για αφροδίσια νοσήματα. Οπότε προσοχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved