Τρομερές αποκαλύψεις! Πρώην σταρ της Ντίσνεϋ έκανε ναρκωτικά από μικρή!

Σοβαρά τώρα;

Την Μάιλι Σάιρους την γουστάρουμε εμείς οι άντρες γιατί είναι αλητάκι. Κι ας είναι υπερβολική πολλές φορές. Στο ντύσιμό της (που συνήθως ξεχνάει να φορέσει κάτι περισσότερο από… ζώνη), στις αντιδράσεις της, στις εμφανίσεις και γενικά βροντοφωνάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί την παρουσία της. Απλά της συγχωρούμε πολλά λόγω εμφάνισης.

Βέβαια τα κορίτσια μας μάλλον δε έχουν κανένα λόγο να τις συγχωρέσουν τίποτα και λογικά την βρίσκουν αρκούντως ενοχλητική. Με αυτά που μάθαμε για την πρώην σταρ του αμερικάνικου Disney Club δε, λογικά θα τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι ακόμα περισσότερο!

800

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε στον γνωστό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό παραγωγό Howard Stern διάφορα… ευτράπελα για τη ζωή της.

Δύο πράγματα όμως μας κίνησαν το ενδιαφέρον: πρώτον ότι παραδέχθηκε ότι το βίντεοκλιπ του Wrecking Ball λόγω της τρομερής υπερβολής του θα μείνει για πολλά χρόνια στο μυαλό των ανθρώπων. Και δεύτερον και κυριότερον πως σταμάτησε να καπνίζει χασίς. Εδώ και 8 μήνες. Μια συνήθεια που είχε από μικρή. Κακό κορίτσι η Μάιλι τελικά…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved