Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ για να την φέρεις σε οργασμό

Πότε θα κουνήσεις και λίγο το χεράκι σου;

Μας έχουν βομβαρδίσει τελευταία οι έρευνες και έχουμε βάλει μυαλό. Φωνάζουν οι επιστήμονες και τα λένε: «ο οργασμός των γυναικών δεν είναι απλό πράγμα». Και η αλήθεια είναι πως και εμείς με την σειρά μας, βάζουμε τα δυνατά μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αλλά ειδικά όσον αφορά τον γυναικείο οργασμό,  δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

Η νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα τα λέει πιο απλά. Το 73% των γυναικών δεν έρχεται σε οργασμό μόνο από την διείσδυση. Πρέπει να βάλεις και το χεράκι σου. Κυριολεκτικά. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως για να τις φτάσεις στον επιθυμητό οργασμό (σ.σ.: και μάλιστα για να το ευχαριστηθούν), απαιτείται κατά την διάρκεια της διείσδυσης να μην παραμελείς καθόλου την κλειτορίδα της. Μάλιστα το 64% των συμμετεχόντων γυναικών της έρευνας ανέφερε πως προτιμούν τα δάχτυλα σου να κινούνται πάνω-κάτω, ενώ το 52% δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια για τις κυκλικές κινήσεις.

Οπότε το ξέρεις πλέον και με την βούλα της επιστήμες. Μην βαριέσαι και βάλε τα χέρια σου να δουλέψουν. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Και κυρίως εκείνη.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved