Με αυτά τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ταλέντα είναι λογικό να επιβιώνει η Ιρένε Τροστ στο Survival

Καμπύλες. Πολλές καμπύλες.

Όταν ήμασταν στην εφηβεία περάσαμε φάσεις ρε μάγκες που προσπαθούσαν να μας επιβάλουν από τον κόσμο της μόδας ένα πρότυπο μια γυναίκας ξερακιανής που έχει πει ένα μεγάλο αντίο στις καμπύλες της.

Ευτυχώς αυτά πάει πέρασαν! Και τώρα έχουν γυρίσει οι καμπύλες στη μόδα και τα κορίτσια που τις υπηρετούν. Σαν την Ιρένε Τροστ του Survival δηλαδή, που είναι αυτό που λέμε πραγματική γυναίκα ρε παιδί μου.

Στην είχαμε δείξει λίγο καιρό πριν μαζί με τα άλλα κορίτσια του reality της Πελοποννήσου, τώρα όμως που έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό υλικό στα χέρια μας είπαμε να επανέλθουμε δριμύτεροι. Γιατί αν και ξανθιά –με δεδομένη την προτίμησή μας στις μελαχρινές- καταφέρνει να κλέβει την παράσταση. Και την καρδούλα μας όταν τριγυρίζει στους τηλεοπτικούς διαδρόμους της εξωτικής Κουρούτας.

Είναι εκείνα τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ και ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ταλέντα της που την κάνουν να επιβιώνει στο μίνι ναυάγιο του τηλεπαιχνιδιού. Είναι και εκείνα τα βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά της (αφού έχει καταγωγή από την Ολλανδία) που θυμίζουν τις τουρίστριες των ονείρων μας. Είναι, τελικά, οι καμπύλες της που μας κάνουν και κολλάμε μαζί της. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved