Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχεις για να της χαρίσεις δυνατό οργασμό

Και όχι δεν είναι το «μέγεθος» σου.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως άπαξ και τεθεί το ζήτημα για το πώς πρέπει να δώσουμε στις γυναίκες τον πιο δυνατό και εκφραστικό και δυνατό οργασμό που είχαν ποτέ τους, το μυαλό μας πηγαίνει σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα.  Αν τα καταφέρνουμε καλά στο κρεβάτι, αν το μέγεθος μας είναι ικανοποιητικό και αν αντέχουμε όσο πρέπει για να την ευχαριστήσουμε.

Όταν όμως αυτά δεν είναι αρκετά (ή για κάποιες δεν παίζουν ρόλο), τότε αρχίζεις και εξετάζεις άλλες περιπτώσεις. Εκείνες που λένε ότι αν είσαι πιο μυαλωμένος έχεις περισσότερες ελπίδες μαζί τους. Ή ότι αυτό που τις φτιάχνει είναι ενδεχομένως και το παχύ πορτοφόλι σου. Και τόσα άλλα. Σύμφωνα όμως με αυτή την έρευνα, οι γυναίκες έχουν τον νούμερο ένα δυνατό τους οργασμό με αυτούς εδώ τους τύπους:

Αν λοιπόν το χιούμορ είναι το δυνατό σου σημείο, τα νέα είναι καλά. Η συγκεκριμένη έρευνα αναφέρει πως ο οργασμός συνδέεται με χαρακτηριστικά όπως η αυτοπεποίθηση και το πόσο γοητευτικός μπορείς να γίνεις, όμως στην κλίμακα της μέτρησης τερματίζει πρώτο το χιούμορ. Ακολουθούν και τα υπόλοιπα με τη σειρά.

1. Χιούμορ
2. Ελκυστικότητα
3. Δημιουργικότητα
4. Εκφραστικότητα
5. Εμπιστοσύνη
6. Οσμή σώματος.

Αν εξαιρέσεις το τελευταίο, όλα τα άλλα παίζουν κύριο ρόλο στον δυνατό οργασμό που της δημιουργείς. Βάλε λοιπόν το χιούμορ σου να δουλέψει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved