Έρευνα: τι θέλουν οι γυναίκες κάθε φορά που κάνουν σεξ μαζί σου

Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις και το μέγεθος που την ενδιαφέρουν.

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που συζητάμε για το τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι, το μυαλό μας πάει από τις στάσεις του σεξ, μέχρι το dirty talking και το ικανοποιητικό μέγεθος. Και δεν το λες και παράλογο γιατί πράγματι οι γυναίκες τα χρειάζονται όλα αυτά και με το παραπάνω. Για εκείνες όμως, υπάρχει και το πιο βασικό.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα και αφού οι ερευνητές  εξέτασαν τις συμπεριφορές 2.000 αντρών και γυναικών, κατέληξαν ότι και τα δύο φύλα (σ.σ.: και κυρίως οι γυναίκες) δίνουν μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά μας ΜΕΤΑ το σεξ. Σίγουρα ότι κάνεις εκείνη την στιγμή παίζει ρόλο -και κυρίως το πώς το κάνεις-  αλλά φαίνονται πως δίνουν σημασία και σε όλες εκείνες τις ρομαντικές λεπτομέρειες που κάνετε μετά. Ειδικότερα, οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή στο αγκάλιασμα μετά το σεξ, όπου για εκείνες είναι τόσο σημαντικό όσο τα προκαταρκτικά. Οπότε καλύτερα να αφήσεις την macho συμπεριφορά του τύπου που μετά το σεξ ανάβει τσιγάρο και μετά γυρνάει πλευρό να κοιμηθεί.

Δώσε λοιπόν μία μικρή προσοχή σε αυτό. Αφού κάνεις όλα εκείνα τα πράγματα που ξέρεις ότι της αρέσουν, δεν είναι κακό να κάτσετε αγκαλιά. Έτσι και αλλιώς, μάλλον θα σας πάρει ο ύπνος…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved