4 λόγοι που τα προφυλακτικά κάνουν καλύτερη την ερωτική σου ζωή

Το σκουφάκι δεν είναι μόνο για το κρύο...

Είναι περιττό να κάτσουμε και να αναλύσουμε το γιατί πρέπει να φοράς πάντα προφυλακτικό. Θα σου σώσει τη ζωή και αυτό αρκεί. Αξίζει όμως να αναφερθούν και όλοι οι άλλοι λόγοι, που στο σεξ τα προφυλακτικά δρουν προς όφελός σου.

Αυτοί είναι οι 4 βασικότεροι και θα κάνουν την σεξουαλική σου ζωή ακόμα καλύτερη.

 

1. Σε βοηθούν να χαλαρώσεις

Μπορεί να μην σου πηγαίνει το μυαλό με τη μία, αλλά άπαξ και έχεις φορέσει το σκουφάκι σου, καλμάρει και το νευρικό σου σύστημα. Το μήνυμα που στέλνει το υποσυνείδητο, είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Όλο αυτό, δίνει την ευκαιρία στον οργανισμό σου (και στη στύση σου) να συγκεντρωθεί αποκλειστικά σε εκείνη και τις προσωπικές στιγμές σας. Και ειδικά σε εκείνη την στιγμή, παίζει μεγάλο ρόλο να μην σε απασχολεί απολύτως τίποτα.

2. Σου δίνουν κάποιο πρεστίζ

Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άντρες παρακάμπτουν τα προφυλακτικά, έρευνες έχουν αποδείξει πως όσοι κάνουν την κίνηση να το φορέσουν από μόνοι τους, εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις γυναίκες. Φαίνονται πιο ώριμοι, πιο αποφασιστικοί και, συνήθως, είναι πιο υπεύθυνοι στη ζωή τους. Οπότε να γνωρίζεις πως το προφυλακτικό δεν σε σώζει μόνο. Δείχνει και σε εκείνη ότι ξέρεις τι σου γίνεται.

3. Σε βοηθούν να αντέξεις περισσότερο

Ειδικά αν έχεις θέμα με ην πρόωρη εκσπερμάτιση, το προφυλακτικό όχι μόνο μπορεί να σε προστατέψει αλλά να αποδειχθεί και σύμμαχος στην προσπάθεια σου για εγκράτεια. Εκτός του ότι το λάτεξ από μόνο του βοηθάει σε αυτό, μπορείς να βρεις προφυλακτικά με επιβραδυντικό ώστε να σιγουρέψεις την αντοχή σου μαζί της. Βολικό έτσι;

4. Πλέον σου φτιάχνουν και την αίσθηση

Δεν ξέρουμε πότε το έψαξες για τελευταία φορά, αλλά τα προφυλακτικά έχουν εξελιχθεί. Μία μεγάλη ομάδα αυτών, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την απόλαυση στην ώρα του σεξ ακόμα μεγαλύτερη. Μπορείς να βρεις προφυλακτικά με πιο λεπτό λάτεξ για καλύτερη αίσθηση ή ακόμη και με ραβδώσεις. Είτε σε sex shop είτε σε φαρμακεία, το πιο πιθανό είναι πως θα βρεις κάτι για τα γούστα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved