Η ακρίβεια χτυπάει τα σουβλάκια - Πώς φτάσαμε στα 3,50 ευρώ το τυλιχτό

Τα σουβλάκια και τα τυλιχτά αποτελούν πλέον μια ακριβή επιλογή αλλά συνεχίζουν να είναι το μοναδικό οικονομικό street food. Ο Πρόεδρος του σωματείου ψητοπωλών και κατασκευαστών σουβλακίων Αττικής, κύριος Νίκος Αγγελοσούλης εξηγεί για ποιον λόγο ανέβηκαν οι τιμές  και τι προτείνει στους συναδέλφους του και τους καταναλωτές προκειμένου να μην επιβαρύνεται αρκετά το πορτοφόλι τους.

Το σουβλάκι αποτελούσε την πιο οικονομική αλλά και αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων. Ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να μειώσουν την κατανάλωσή του καθώς ακόμα και το λατρεμένο street food ακριβαίνει όλο και περισσότερο.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του σωματείου ψητοπωλών και κατασκευαστών σουβλακίων Αττικής, κύριο Νίκο Αγγελοσούλη, ο οποίος εξήγησε για ποιον λόγο ακρίβυνε του σουβλάκι και το πιτόγυρο και πώς μπορούν να βρουν πιο οικονομικές λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved