Πώς θα μαγειρέψεις τη μπριζόλα στην καφετιέρα σου

Ο νέος εναλλακτικός τρόπος για να φτιάξεις το κρέας σου.

Έχουνε δει τα μάτια μας πολλά και διάφορα κατά καιρούς στο μαγικό ίντερνετ. Αυτό όμως που είδαμε είναι πραγματικά κάτι το πρωτοφανές.

Ακριβώς όπως εκείνος ο τρελός Άγγλος σεφ που έγινε διάσημος μαγειρεύοντας φαγητά μέσα σε άκυρες συσκευές ξενοδοχείων.

Αφράτες τηγανίτες απευθείας από το σίδερο των ρούχων και τρυφερά ολόφρεσκα σπαράγγια από τον βραστήρα του τσαγιού! Ένας ευφάνταστος σεφ μάς δείχνει πώς θα μαγειρέψουμε γκουρμέ γεύματα με συσκευές που υπάρχουν σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Τώρα όμως έρχεται αυτός εδώ ο τύπος να τον μιμηθεί και να το πάει ακόμη λίγο πιο «μπροστά».

 

 
 

Ο νεαρός Άγγλος σεφ δημιουργεί γκουρμέ γεύματα σε επίπεδο εστιατορίου χρησιμοποιώντας συσκευές που υπάρχουν σε δωμάτια ξενοδοχείων και μάλιστα τόσο γευστικές και… εμφανίσιμες που προκαλούν εντύπωση.

 

 

Ο Jago Randles βρέθηκε για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο Gec Granville Suites Hotel στο Βανκούβερ, φτάνοντας στον Καναδά για να αναλάβει νέα δουλειά σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στο Whistler της Βρετανικής Κολομβίας. Εντάξει αυτό το είδαμε αλλά όμως τώρα και μπριζόλα…δεν πάμε καλά.

Πως όμως τελικά μπορούμε να μαγειρέψουμε μέσα στην καφετιέρα μας; Έχουμε ακούσει πως μπορείς να μαγειρέψεις το ρύζι σου στην καφετιέρα αλλά μπριζόλα πρώτη φορά ακούμε.

Δες εδώ τρελά πράγματα που έχουν μαγειρευτεί σε απίστευτες συσκευές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved