Αποκάλυψη τώρα: Αυτός είναι ο Αντώνης του «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από 'δω»

Το μυστήριο λύθηκε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, με την αποκάλυψη να «συνταράσσει» το διαδίκτυο και να γίνεται και πάλι viral

Τα αποσπάσματα των «εκκεντρικών» εκπομπών που προβάλλονται με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια, είναι γνωστό ότι προβάλλονται κατά κόρον στο youtube και γενικότερα στο διαδίκτυο, ακόμη και υπό την μορφή "meme".

Οι εν λόγω εκπομπές έχουν αφήσει το δικό τους «αποτύπωμα» στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και φυσικά πρωταγωνιστές σε αυτές ήταν καθημερινοί άνθρωποι, με κάποιους από αυτούς λίγο παραπάνω ιδιόρρυθμοι, οι οποίοι παρουσίαζαν στον τηλεοπτικό αέρα τα προβλήματά τους.

Μια από τις γνωστότερες ιστορίες που πέρασαν από τις οθόνες μας ήταν και αυτή της γνωστής «παπαδιάς», η οποία είχε ζητήσει την βοήθεια της εκπομπής προκειμένου να απαλλαγεί από τον άνθρωπο που μοιραζότανε εκείνη την περίοδο την ζωή της, καθώς σύμφωνα με την ίδια την είχε «εξαπατήσει».

Η «παπαδιά» σε ανύποπτο χρόνο, κατά την εκπομπή, είχε σηκωθεί με δυναμισμό, φωνάζοντας «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με από δω», με την ίδια την Αννίτα Πάνια να απορεί για την εν λόγω φράση της καθώς, η πρωταγωνίστρια δεν είχε αναφέρει ξανά το συγκεκριμένο ανδρικό όνομα κατά την εκπομπή.

Το «Αντώνη αγάπη μου, έλα πάρε με απο δω», όμως δημιούργησε ένα τεράστιο κύμα απήχησης κατά τα χρόνια που πέρασαν με δεκάδες παραλλαγές του και βίντεο να παίζονται στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα «γέννησε» και ένα «αστικό μύθο» ο οποίος για παραπάνω από μια δεκαετία να πλανάται πάνω από τα εν λόγω τηλεοπτικά δρόμενα για το ποιος ήταν εν τέλει ο Αντώνης.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved