Πώς αλλάζει ο άνθρωπος μέσα σε 25 χρόνια

17 φωτογραφίες που μαρτυρούν την άστατη φύση του ανθρώπου.

Ο εικονικός Βρετανός φωτογράφος Daniel Meadows έχει φωτογραφίσει τον κόσμο γύρω του για σχεδόν μισό αιώνα. Το αποκαλεί εορτασμός “της αισθητής ζωής των απλών ανθρώπων”. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Daniel συναντήθηκε και φωτογράφησε αγνώστους σε όλη την Αγγλία.

Σοβαρά ανεξάρτητος, ο Meadows είχε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι. Πρώτα διεύθυνε ένα στούντιο ελεύθερης φωτογράφησης στο Μάντσεστερ το 1972. Στη συνέχεια ταξίδεψε 10.000 μίλια σε ένα διώροφο λεωφορείο, το Free Photographic Omnibus, διοργανώνοντας αυτοσχέδιες φωτογραφήσεις στις πόλεις όλης της χώρας. 25 χρόνια αργότερα, αποφάσισε να επανενωθεί με μερικούς από τους ανθρώπους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Τι συμβαίνει με το revenge porn και την Αγγλία;

 

Ο τίτλος Τώρα και Τότε είναι μια τέλεια αντανάκλαση του έργου του Meadows όπου φωτογραφίζει τα υποκείμενά του σε μεγάλα διαστήματα στη ζωή τους. Αυτές οι φωτογραφίες – παιδιά, ενήλικες, ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν στη δεκαετία του 1970 και πάλι στη δεκαετία του ’90, συνέβαλαν πολύ πολύ στη καταγραφή της δημοσιογραφίας στο σύνολό της.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις φοτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved