Τρόμος: Έκανε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό και επικράτησε πανικός στο μετρό

Ο φαρσέρ κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκιση.

Τον τελευταίο καιρό όλοι ασχολούνται με τον κορονοϊό και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Στην Κίνα ο αριθμός των νεκρών έχει μεγαλώσει και οι υπόλοιπες χώρες φοβούνται τυχόν εξάπλωση και σε αυτές. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα κλίμα υστερίας παγκοσμίως και όπως φαίνεται, αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί η οριστική λύση.

Οι δρόμοι στην πόλη Wuhan της Κίνας είναι άδειοι. Δες τις φωτογραφίες:

Ο φαρσέρ Καρομάτ Ντζαμπόροφ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κάνει μια αρρωστημένη φάρσα, από αυτές που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια. Μπήκε λοιπόν στο Μετρό της Μόσχας με μία μάσκα. Τι έκανε;

Με την ιατρική μάσκα πάντα στο πρόσωπό του, κατέρρευσε στο βαγόνι. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους Κινέζους που έκαναν το ίδιο μέσα στη μέση του δρόμου;

 

 

Όταν κάποιοι επιβάτες θέλησαν να δουν αν είναι καλά, άρχισε τους σπασμούς. Τότε επικράτησε ένα χάος αφού όλοι σκέφτηκαν πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Οι επιβάτες άρχισαν να τρέχουν έξω από το βαγόνι τρομοκρατημένοι και αρκετοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια αυτή. Ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές λέγοντας πως ήταν μια φάρσα. Ο Ντζαμπόροφ κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκιση.

Δες το τρομακτικό βίντεο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved