Μήπως έχεις κι εσύ την αλλεργία του 21ου αιώνα;

Ηλεκτροϋπερευαισθησία: Η αλλεργία του 21ου αιώνα – Τι πρέπει να γνωρίζετε…

Την έχουν αποκαλέσει και «γρίπη των γιάπηδων», «ασθένεια των μικροκυμάτων» και περιλαμβάνει ανεξήγητες αλλεργίες, σφύριγμα στα αυτιά, ταχυκαρδία και αρρυθμίες, εξάντληση, μούδιασμα του κεφαλιού, συνεχείς πονοκεφάλους κ.α.

 Μήπως επηρεάζει και εσάς η συνεχώς αυξανόμενη ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) κ.α.;

Μερίδα επιστημόνων συνδέει την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης με πληθώρα ανεξήγητων συμπτωμάτων που πλήττουν σήμερα ολοένα και περισσότερους.

Αυτά είναι τα πιο καλτ τηλέφωνα.

 

Το φαινόμενο της «αλλεργικής» αντίδρασης στις τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες αποκαλείται «ηλεκτροϋπερευαισθησία», έχει αναγνωριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και θεωρείται πιθανό να επηρεάσει τα επόμενα χρόνια σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού στις αναπτυγμένες χώρες.

Στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί οι όροι «ασθένεια των μικροκυμάτων» για τα συμπτώματα των εργαζομένων κοντά σε ραδιοτηλεοπτικές κεραίες και ραντάρ και «γρίπη των γιάπηδων» για την συμπτωματολογία των υπερεκτεθειμένων εταιρικών στελεχών στα κινητά τηλέφωνα και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό γραφείου.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποια είναι τα συμπτώματα για να καταλάβεις αν πάσχεις από ηλεκτροϋπερευαισθησία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved