Αστυνόμος Θεοχάρης: Θυμάσαι ποιος άλλαξε τον Γιώργο Βασιλείου;

Ήταν το σημείο που «χαντάκωσε» μια για πάντα τη διάσημη σειρά «Καλημέρα Ζωή».

Είναι ίσως ο πιο αθάνατος χαρακτήρας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, όπως και η σειρά στην οποία έπαιζε. Ήταν Νοέμβρης του 1993 όταν ο Νίκος Φώσκολος αποφάσιζε να ζευγαρώσει τις καθημερινές σειρές του και μετά τη «Λάμψη», έφερνε στη ζωή το «Καλημέρα Ζωή». Ένα σίριαλ που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού αναλλοίωτο με την πλοκή του αλλά κυρίως λόγω του μεγάλου του πρωταγωνιστή. Του αστυνόμου Θεοχάρη.

 

Η σειρά ξεκίνησε εξιστορώντας την παράλληλη ζωή δυο οικογενειών, της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας Άρχου και της οικογένειας του αστυνόμου Στάθη Θεοχάρη. Από το 2000 όμως και έπειτα η οικογένεια Άρχου έπαψε να υπάρχει πλέον στη σειρά και το περιεχόμενο εστίασε περισσότερο σε αστυνομικές και κοινωνικές ιστορίες, με τον αστυνόμο Θεοχάρη (Γιώργος Βασιλείου) να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Έχεις δει πώς είναι σήμερα ο Γιάγκος Δράκος από τη «Λάμψη»;

Η σειρά είχε τρομερή δυναμική, ωστόσο το 2004 άλλαξαν όλα. Ο λόγος; Ο Γιώργος Βασιλείου αποχώρησε από τη σειρά. Και τη θέση του πήρε κάποιος άλλος. Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

Από εκείνη την περίοδο η τηλεθέαση της σειράς άρχισε να μειώνεται, καθώς οι τηλεθεατές δεν μπόρεσαν να συνηθίσουν την αλλαγή στον βασικό ήρωα της σειράς. Έτσι, λίγους μήνες μετά, οι υπεύθυνοι του Καλημέρα Ζωή αποφάσισαν να βγάλουν εντελώς τον χαρακτήρα του Θεοχάρη από το καστ της σειράς. Η ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας πραγματοποιήθηκε στις αρχές καλοκαιριού του 2004 στα τέλη του ενδέκατου κύκλου της σειράς.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved