Πώς αντιδράμε όταν μία γυναίκα μας πει τι ζώδιο είναι

Λίγα πράγματα μπορούν να τρομάξουν έναν άντρα σε μία σχέση όσο η αναγγελία του ζωδίου της φίλης του.

Ξεκινώντας με την παραδοχή ότι δεν πιστεύω σε ζώδια και ελάχιστες ως καθόλου γνώσεις έχω γι’ αυτό θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω μια μεγάλη έρευνα που κάναμε στο αντρικό κοινό του Ratpack.

Απευθυνθήκαμε σε φίλους, γνωστούς, αναγνώστες, περαστικούς, ειδικούς και άσχετους. Χτυπήσαμε κουδούνια, πήραμε τηλέφωνα, πέσαμε στα γόνατα και παρακαλέσαμε. Σκοπός μας να μάθουμε τις ειλικρινείς αντιδράσεις των αντρών. Όχι όμως μόνο τις αντιδράσεις αλλά και τις σκέψεις. Κυρίως τις πρώτες σκέψεις. Πάνω σε ποιο θέμα; Μα φυσικά στο θέμα ζώδιο της κοπέλας, φίλης, συζύγου κτλπ του κάθε άντρα.

Μας ενδιέφερε κυρίως αυτή η πρώτη στιγμή που μαθαίνει ο κάθε άντρας το ζώδιο της καλής του εκείνη την περίοδο. Φυσικά μετρήσαμε περισσότερο τις γνώμες αυτών που είχαν πολλές σχέσεις με γυναίκες που είχαν διαφορετικό ζώδιο. Δώδεκα ζώδια, εκατομμύρια γυναίκες, εκατομμύρια διαφορετικές αντιδράσεις. Δύσκολο να καταμετρηθούν και να κατηγοριοποιηθούν όλες.

Συναντήσαμε δυσκολίες επίσης στο να κάνουμε πολλούς άντρες να μιλήσουν. Κάποιοι από αυτούς φοβήθηκαν και αρνήθηκαν να μας εκμυστηρευτούν την πρώτη σκέψη τους στο άκουσμα του ζωδίου της φίλης τους. Έτρεμαν στην ιδέα ότι κάποτε, κάπως, κάπου η έρευνα αυτή θα πέσει στα χέρια της κοπέλας τους. Και όχι απλά θα πέσει στα χέρια της αλλά θα ανακαλύψει και τι δήλωσε ο κάθε άντρας της ζωής της. Τις ενδόμυχες σκέψεις του και τις πρώτες αντιδράσεις του όταν έμαθε το ζώδιό της.

Δες αν η γυναίκα σου σε απατάει σύμφωνα με το ζώδιο της.

 

Όλοι οι υπόλοιποι, οι θαρραλέοι, μας άφησαν να καταγράψουμε τις αντιδράσεις και τις σκέψεις τους. Αντιστοιχίσαμε ό,τι ακούσαμε από τα πειραματόζωά μας τους συμμετέχοντες στην έρευνα για τα δώδεκα γνωστά ζώδια. Η άκρως επιστημονική μας έρευνα οπτικοποιήθηκε με την αντιστοιχία ακούσματος κάθε ζωδίου και την αντίδραση του θύματος του άντρα ακροατή. Προσδεθείτε και πατήστε τις κάρτες για να δείτε πώς αντιδράει ο μέσος άντρας και γιατί ο Καρκίνος και τα ψαράκια είναι τα δυο ζώδια με τα οποία οι άνδρες βγάζουν καντήλες.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις αντιδράσεις των ανδρών σε κάθε ζώδιο:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved