Μέχρι και τα ζώα στηρίζουν την Λίβερπουλ (video+photo)

Αν κανείς πει στους συγκεκριμένους οπαδούς της Λίβερπουλ ότι είναι ζώα, μόνο να παρεξηγηθούν δεν μπορούν.

Μπερδευτήκατε; Κι όμως, υπάρχει μια… ομάδα ζώων που στηρίζει τη Λίβερπουλ! Για να γίνουμε πιο σαφείς, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ συγκεντρώνει οπαδικό κοινό και στο... ζωικό βασίλειο! Συγκεκριμένα, κάποια γαϊδουράκια, πρόβατα και κατσίκες φορούν κασκόλ και σημαίες της θρυλικής ομάδας, με σκοπό να στηρίξουν τη Λίβερπουλ πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και απ' ό,τι φαίνεται, τα συμπαθή τετράποδα από τον ζωολογικό κήπο του Rice Lane City του Λίβερπουλ έφεραν γούρι στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που κατέκτησε το 6ο τρόπαιο στην ιστορία της! Το πάρκο φιλοξενεί περισσότερα από 50 είδη ζώων, ενώ η ιδιοκτήτρια Maria Hornsby δήλωνε πριν το παιχνίδι ότι είναι η ατμόσφαιρα και ο ενθουσιασμός που επικρατεί σε όλη την πόλη, που επηρεάζει φυσικά και τους ενοίκους του πάρκου.

«Οι μικροί φίλοι που έρχονται και μας επισκέπτονται μιλούν συνεχώς για το επικείμενο παιχνίδι, οπότε θέλαμε να βάλουμε και τα ζωάκια στο κλίμα του αγώνα. Έχουμε και ένα πρόβατο που... αρνείται να φορέσει κασκόλ, οπότε πρέπει να είναι οπαδός της Έβερτον» έλεγε χιουμοριστικά η Maria παραμονές του μεγάλου τελικού.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved