Με αυτήν εδώ τη διατροφή θα γίνεις Super Ήρωας

Ο διατροφολόγος του Thor σου προτείνει 7 γεύματα τη μέρα...

Από υπερήρωες και αν χορτάσαμε. Άλλους τους απολαύσαμε στο έπακρο, άλλους ευχηθήκαμε να μην υπήρξαν ποτέ, ωστόσο όλοι τους είχαν κάτι κοινό που κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Ήταν όλοι τους fit. Όλοι όμως.Από τους ντουκάδες Thor και Captain Αmerica, στους γραμμωμένους Spiderman και Batman, μέχρι και τους πιο μυώδεις και ολίγον τι χοντρούληδες, Hulk και The Thing.

giphy 1

Εδώ στο Ratpack το βροντοφωνάζουμε, το λέμε και το ξαναλέμε, «καλή η γυμναστική αλλά χωρίς διατροφή, άντε γεια». Για αυτό λοιπόν φιλαράκο αν έχεις βάλει σκοπό να κάνεις στήθος μεγαλύτερο από τη γκόμενά σου, μούσκουλα σαν του Rock, πλάτη του Tom Hardy και κοιλιακούς σαν τους «Τριακόσιους», ρίξε μια ματιά στη διατροφή που ακολουθούν γνωστοί ηθοποιοί και δεν θα ανησυχήσεις ποτέ για το αν θα κρατιέσαι σε φόρμα.

Για να έχεις μια εικόνα τη συγκεκριμένη διατροφή του γνωστού διατροφολόγου, Philip Goglia, ακολουθούν πιστά πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Chris Pratt (Star Lord), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), αλλά και οι Alexander Skarsgard (Tarzan) και Ryan Gosling. Τι λες, είσαι έτοιμος να σώσεις τον κόσμο σαν αληθινός Superhero;

giphy

Γεύμα Πρώτο

- 3 αυγά
- 1 κούπα βρώμη
- 1 φρούτο

Γεύμα Δεύτερο

- 1 φρούτο

Γεύμα Τρίτο

- 8 ουγκιά στήθος κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι ρύζι ή 1 γλυκοπατάτα

Γεύμα Τέταρτο

- 1 φρούτο
- 12 αμύγδαλα

Γεύμα Πέμπτο

- 1 κούπα μίνι καρότα ή 1 κούπα ντοματίνια
- 12 αμύγδαλα ή 1 κουταλιά φυστικοβούτηρο

Γεύμα Έκτο

- 16 ουγκιές Σολομός ή λαβράκι
- 1 λαχανικό
- 2 κούπες σαλάτα

Γεύμα Έβδομο

- 1 φρούτο

Tip για επαγγελματίες: Μην αμελείς τον νερό μέσα στη μέρα. Θα σε σώσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved