Τρεις ασκήσεις για να δείχνεις ντούκι στην παραλία (χωρίς να είσαι)

Ξεγέλασέ τον εαυτό σου και τους άλλους με αυτό το σούπερ σετ.

Μπήκαμε Αύγουστο, η κοιλίτσα δεν λέει να πέσει με τίποτα ενώ τα χεράκια δύσκολα σηκώνουν εφημερίδα. Φταίει το ότι ακόμα δεν βγήκες σε άδεια, φταίει το ότι πεινάς συνέχεια, φταίει το ότι βαριέσαι να πας γυμναστήριο, φταίνε πολλά. 

Το ΣουΚού (Καραμίζερο ή μη) έφτασε, η παρέα ετοιμάζεται για παραλία αλλά εσύ αντί να πας για μπάνιο ντρέπεσαι να φορέσεις το μαγιό σου. Γιατί; Διότι είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα είσαι σαν τον McGregor ή τον Rock αλλά αντ' αυτού θυμίζεις τον Ρος από τα Φιλαράκια.

 

My eyes My eyes

 

Αν έχεις διάθεση και χρόνο, δες τι σου είχαμε πει για να κάνεις κορμί σαν του Χάσελχοφ.

 

Μην τρελαίνεσαι όμως, υπάρχει ένα cheat που μπορείς να κάνεις το οποίο θα σε σώσει έστω και για λίγες ώρες στέλνοντας για βρούβες την ντροπή σου. Κάτι σαν το δυναμωτικό του Αστερίξ ένα πράγμα, μόνο που δεν πίνεται. Γίνεται.

Ένα σούπερ-σετ τριών  ασκήσεων το οποίο έτσι και το κάνεις λίγο πριν φύγεις για τη θάλασσα θα φαίνεσαι λίιιγο πιο σφίχτης συγκριτικά με αυτό που θα έδειχνες αν έσκαγες άπραγος και χυμαδιό. Δώσε βάση λοιπόν στο παρακάτω ασκησιολόγιο και όσες περισσότερες φορές προλαβαίνεις δώσ' του να καταλάβει. Μην το παρακάνεις μόνο, δεν θέλουμε να πας τραυματίας για μπάνιο. Πάμε να δούμε…

 

 

1. Γέφυρα με ένα πόδι

Ξεκινάμε με τα πόδια διότι πρέπει να δείχνεις ομοιόμορφος. Από πάνω μέχρι κάτω. Αν είναι σάπια τα πόδια σου, τότε νιώθεις σάπιος και εσύ ο ίδιος. Πάρε λοιπόν θέση για γέφυρα. Ξάπλωσε ανάσκελα στο έδαφος, στηρίξου στο ένα πόδι και το άλλο λυγισμένο ώστε να σχηματίζει ορθή γωνία με τον κορμό σου.

gefyr

Επαναλήψεις: 10 – 12 (στο κάθε πόδι)  

Για καλύτερο αποτέλεσμα: Αντί να στηρίζεσαι στο υψηλότερο σημείο της πλάτης σου όπως ο κύριος παραπάνω, προσπάθησε να κάνεις το ίδιο αλλά στηριζόμενος στο κεφάλι σου. Το ξέρουμε, θα πονέσει αλλά να δεις κάτι φτερά που θα πεταχτούν δεξιά κι αριστέρα από το λαιμό σου.

 

 

2. Εκρηκτικά Push Ups με ανοιχτή λαβή

Για να δείχνεις σφίχτης πρέπει να το υποστηρίξεις. Πρέπει να μην κλείνουν τα χέρια σου, αεφέ. Για αυτό λοιπόν πάρε θέση για εκρηκτικά push ups και ετοιμάσου να σφίξεις παντού.  Χέρια ανοιχτά, λίγο περισσότερο από το ύψος του ώμου, κατέβα μέχρι κάτω με την ταχύτητα που σε βολεύει και επέστρεψε στην αρχική σου θέση όσο πιο γρήγορα σου βγαίνει. Μείνε στο υψηλότερο σημείο για 1-2 δεύτερα και συνέχισε την άσκηση.

psuu

Επαναλήψεις: 12 – 15

Για καλύτερο αποτέλεσμα: Σήκωσε το ένα πόδι στον αέρα (χωρίς να το σταυρώσεις στο άλλο) και μεγάλωσε τη δυσκολία της άσκησης.

 

 

3. Κοιλιακοί στο μονόζυγο

Η σπουδαιότερη άσκηση. Εδώ πληρώνονται όλα. Εδώ είναι που θα σφίξεις ακόμα περισσότερο στον κορμό, ωστόσο δεν θα κάνεις κάποια έλξη. Θα κάνεις κοιλιακούς. Σφίξε τα χέρια σε επίπεδο που να μην πηγαίνεις πέρα δώθε. Ύστερα φέρε τα πόδια σου από την τεντωμένη θέση στο στήθος και μετά πάλι στην αρχική τους θέση. Πρόσεξε είπαμε, τα χέρια σου να είναι τόσο σφιχτά ώστε να μην κάνεις κούνια μπέλα σε κάθε ροκάνισμα.

 

kennnn

 

Επαναλήψεις: 15

Για καλύτερο αποτέλεσμα: Αντί να κάνεις μόνο πάνω-κάτω κοιλιακούς, γύμνασε και τους πλάγιους. Απλώς προσπάθησε να φέρεις τα γόνατά σου όσο πιο κοντά στα πλευρά σου. Πέντε κανονικά ροκανίσματα, πέντε πλαϊνά από τα αριστερά και άλλα πέντε από τα δεξιά.

Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη τώρα, πάρε θάρρος και φόρα το μαγιό σου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved