Με αυτή τη διατροφή τρως παγωτό και αδυνατίζεις

Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά ευκαιρία για περισσότερο παγωτό.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως για να αδυνατίσουμε πρέπει να κόψουμε τη μάσα. Ή έστω να τρώμε συχνά αλλά μικρά γεύματα. Τι πιο λογικό άλλωστε. Κι όμως από εκεί που δεν το περιμέναμε πετάχτηκε ξαφνικά η νέα μόδα στο εξωτερικό, η Military Diet (σε μετάφραση «στρατιωτική διατροφή») η οποία έρχεται να αλλάξει πλήρως τη θεωρία γύρω από τη δίαιτα.

 

Τι λέει λοιπόν…

Σκοπός της διατροφής είναι να χάσεις περίπου 5 κιλά σε 7 μέρες και μάλιστα χωρίς γυμναστική. Καλή φάση. Και το καλύτερο; Διαρκεί μόλις για τρεις μέρες τη βδομάδα. Τις υπόλοιπες μπορείς να «σφάζεις» ό,τι θες. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξεπερνάς τις 1800 θερμίδες καθημερινά).

 

scakle

 

Μη νομίζεις όμως ότι θα είναι εύκολο. Διότι θα πρέπει για τέσσερις μέρες να τρως ό,τι θες και ξαφνικά τις υπόλοιπες τρεις να υποφέρεις. Απλώς σκέψου ότι για το τριήμερο της δίαιτας θα πρέπει να καταναλώνεις το πολύ 1078 θερμίδες ανά ημέρα, ενώ κανονικά ο αντρικός οργανισμός τρέφεται κατά μέσο όρο με 2400 έως και 2600.

Αρκετά όμως με τα λόγια, έφτασε η στιγμή να μάθεις τη συνταγή. Θα είναι τρεις μέρες ζόρικες με το ίδιο φαγητό η καθεμιά, αλλά στο τέλος της μέρας θα φας και το παγωτάκι σου.

 

ice cream

 

Πρωινό

-Μία κούπα μαύρου καφέ
-Μισό γκρέιπφρουτ
-Μισή φέτα μαύρου ψωμιού του τοστ

Μεσημεριανό

-Μισή κούπα τόνο
-Μισή φέτα μαύρου ψωμιού του τοστ
-Μία κούπα μαύρου καφέ

Βραδινό

-90 γραμμάρια οποιουδήποτε κρέατος
-Μία κούπα από πράσινα φασόλια
-Μισή μπανάνα
-Μισό μήλο
-Μία μπάλα παγωτό

 

Τώρα που έμαθες πώς γίνεται για δοκίμασέ το για τρεις βδομάδες. Σε χαλάει να χάσεις έτσι 15 κιλά;1 SHARES