Μήπως αποφεύγεις το σεξ πριν το γυμναστήριο;

Καθόλου σοφή κίνηση...

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμονας της γυμναστικής ή γκουρού του έρωτα για να ξέρεις αυτή τη θεωρία. Αν θες να έχεις εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης καλό είναι να αποφεύγεις δραστηριότητες που σου καταναλώνουν πολύ ενέργεια.

Και κυρίως μία: Το σεξ.

 

tenor

 

Και όμως, όσο και αν η λογική στο φωνάζει, μια νέα έρευνα του California State απέδειξε ότι αυτή η θεωρία ενδέχεται να είναι... τρύπια.

Συγκεκριμένα ζητήθηκε από 12 άντρες να κάνουν ασκήσεις για τα πόδια μετά από μία νύχτα… ηδονής και το ίδιο μετά από μία βραδιά πλήρους χαλάρωσης. Οι τύποι έκαναν και τις δύο φορές από πέντε σετ squat και άλλα πέντε εκτάσεων.

Το αποτέλεσμα;

 

brad

 

Οι δύο επιδόσεις συγκρίθηκαν και διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν καμία απολύτως διαφορά στην απόδοση. Το τελικό πόρισμα μάλιστα έδειξε πως εφόσον επιλέξεις να πας γυμναστήριο αφού έχεις κάνει πρόσφατα σεξ, πρέπει να το επιχειρήσεις μέσα στις επόμενες 12 ώρες. Τότε που ακόμα οι μύες σου είναι μεν στην τσίτα αλλά είναι απλώς «ζεσταμένοι» και όχι εξαντλημένοι. Αν πάλι ξεπεράσεις αυτό το χρονικό περιθώριο τότε οι μύες θα χαλαρώσουν και θα νιώσεις τη δυσκολία.

Για αυτό, μόρτη, μην το σκέφτεσαι. Άμα θέλει το κορίτσι μην της το αρνηθείς. Όλα καλά θα πάνε. Και στις δύο γυμναστικές σου επιχειρήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved