Η 12λεπτη πρωινή άσκηση που θα σε κάνει σαν τον κύριο της φωτογραφίας

Βάλε χρονόμετρο και πάμε!

Το καλοκαίρι έφτασε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρέχουν πανικόβλητοι στα γυμναστήρια για να είναι σφιχτοί στην παραλία. Εσύ, όμως, που είσαι γάτος, δεν θα αλλάξεις το πρόγραμμά σου, ούτε θα κόψεις τα αράγματα με τους φίλους προκειμένου να διαθέσεις χρόνο.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι 12 λεπτά κάθε πρωί πριν τη δουλειά (και ένα χρονόμετρο), ένα σκαμπό ή υψωματάκι περίπου στο ύψος των γονάτων σου και πολύ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όρεξη για να λιώσεις.

 

Τι θα κάνεις;

Θα κινηθούμε σαν να είναι πρόγραμμα για crossfit AMRAP (As Many Rounds As Possible). Θα ορίσουμε τρεις ασκήσεις και εσύ θα προσπαθήσεις να τις πραγματοποιήσεις όσες πολλές φορές προλαβαίνεις στο διαθέσιμο χρόνο. Πάμε τώρα στο σετ που θα ακολουθήσεις

 

1. Βυθίσματα Τρικεφάλων στον πάγκο

Στηρίζεσαι στον πάγκο ή το σκαμπό με τα χέρια τεντωμένα και τα πόδια απλωμένα. Λύγισε τα χέρια μέχρι να δημιουργήσουν ορθή γωνία και εκρηκτικά επανέρχεσαι στην αρχική σου θέση.

Επαναλήψεις: 8

tricepdip

 

2. Κοιλιακοί V Sit Ups

Ξαπλωμένος ανάσκελα με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα. Αυτό που θες να κάνεις είναι να φέρεις τα πόδια σου στο μέγιστο σημείο που μπορείς (πάντα τεντωμένα) προσπαθώντας να τα αγγίξεις με τις άκρες των δαχτύλων σου. Ή έστω μέχρι εκεί που φτάνεις.

Επαναλήψεις: 10

v sit up

 

 

3. Βάδισμα της Αρκούδας

Γόνατα και σώμα να σχηματίζουν ορθή γωνία με το έδαφος. Περπατάς στις μύτες χωρίς να αγγίξουν τα γόνατα στο έδαφος. Και απλώς μετά προχωράς. Πέντε βήμα μπρος, πέντε βήματα με όπισθεν. Και ξανά από την αρχή.

Επαναλήψεις: 5

bear

 

Πέρασες σχεδόν όλους μύες του σώματός σου, ακόμα και τους πιο κρυμμένους. Για να σε δούμε τώρα πόσες ασκήσεις αντέχεις σε 12 λεπτά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved