H προπόνηση που μεταμόρφωσε τον Jason Momoa σε Aquaman

Αντέχεις να γίνεις superhero;

Η αλήθεια είναι πως ο Khal Drogo της καρδιάς μας, είναι από τους άντρες που δεν παραλείπουν την συστηματική προπόνηση. Ακόμη και αν έχει μεγάλη σωματοδομή, είναι active τύπος που του αρέσουν οι πεζοπορείες και οι αναρριχήσεις.

Αλλά για να γίνεις ο άρχοντας των θαλασσών, χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια.

Πρόσφατα πραγματοποίησε συνέντευξη με το Muscle & Strengh, μιλώντας για την ρουτίνα που ακολούθησε και ακολουθεί τόσο για το Justice League, όσο και την ταινία Aquaman.

 

 

«Πολλές φορές είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το πρόγραμμα. Είναι μονότονο και μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις στη βαρεμάρα. Οπότε μ’ αρέσει να κάνω μποξ, σέρφινγκ και αναρριχήσεις. Όταν όμως πρέπει να δουλέψω για τον ρόλο μου, αλλάζω τελείως ρουτίνα. Θα κάνω περισσότερα βάρη για να μεγαλώσω τον όγκο, αλλά και πολύ αεροβική για να κρατήσω το σώμα σε ισορροπημένη λειτουργία».

Γουστάρουμε Jason Momoa όσο δεν πάει κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την προπόνηση AR-7 που ακολουθεί και που την δημιούργησε ο γνωστός personal trainer, Eric Laciste, αποκλειστικά για εκείνον.

«Είναι ένας συνδυασμός που αποτελείται από λίγα κιλά, λίγες επαναλήψεις, αλλά και πολύ λιγότερη ξεκούραση. Με αυτόν τον τρόπο, τον γρήγορο ρυθμό, αυξάνεται το κάψιμο της προπόνησης. Σου επιτρέπει να το κάνεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα για να κρατήσεις το σώμα fit και να κάψεις περισσότερο λίπος».

Αυτή ήταν η συνταγή του Khal. Αν την ακολουθήσεις, πάντως, μην προσπαθήσεις να κρατήσεις την αναπνοή σου κάτω από το νερό…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved