Τι διατροφή ακολουθεί ένας αληθινός Super Hero;

Ο Hanton κατάφερε να γίνει ο καλύτερος κασκαντέρ στην πιάτσα τρώγοντας σωστά.

Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν υπάρχει διάσημος ηθοποιός που να μην έχει τον body-double του. Τον σωσία του δηλαδή. Τον άνθρωπο του. Που έρχεται να κάνει τη δύσκολη δουλειά, όταν ο σταρ δεν την παλεύει ή φοβάται να ολοκληρώσει μία σκηνή. Και η δουλειά του αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη.

Για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα με τις αντιξοότητες, απαιτείται να έχουν διαύγεια, αυτοσυγκέντρωση και, φυσικά, άριστη φυσική κατάσταση. Όπως κάνει και ο Bobby Holland Hanton, ο άνθρωπος που αυτή την εποχή «καθαρίζει» για την πάρτη του Chris Hemsworth στη νέα ταινία της Marvel, «Thor: Ragnarok».

bob

Ο Hanton δεν έχει δείξει την υπεροχή του μόνο σαν θεός της Βαλχάλα. Έχει δείξει την υπεροχή του ως Batman στο «Dark Knight Rises», στο «Jupiter Ascending» για λογαριασμό του Channing Tatum, στο «The Promise» όπου ξελάσπωσε για ακόμη μία φορά τον Christian Bale, αλλά και στο «Assassin’s Creed» που ρεζίλεψε τον Fassbender με τις ικανότητες του.

Αυτός είναι ο Bobby. Ο πραγματικός ήρωας πίσω από τους πουθενάδες του Hollywood. Και δεν είναι τυχαίο που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα. «Λόγω του παρελθόντος που έχω με την γυμναστική, μου είναι πιο εύκολο να υποδυθώ ρόλους που απαιτούν πολλά κιλά μυικής μάζας. Το σώμα μου δεν ξεχνάει. Μου είναι πολύ πιο εύκολο να φουσκώσω από το να "ρίξω" όλα αυτά τα κιλά για τις ανάγκες ενός πιο λεπτού χαρακτήρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

bobby holland hanton 1200x450 c

Αυτή την εποχή βρίσκεται στο Μπέλφαστ όπου συμμετέχει -και πάλι- στα stunts της νέας σεζόν του Game of Thrones. Τι προσπαθεί να κάνει γενικά στη ζωή του; Να ακολουθεί μία ρουτίνα προπόνησης και να καταναλώνει γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη. Αυτό που καλείται να κάνει -και είναι το πιο δύσκολο της υπόθεσης- είναι να καταφέρνει να ολοκληρώνει όλα του τα γεύματα μέσα στην ημέρα και παράλληλα να είναι σε ετοιμότητα να πραγματοποιήσει δύσκολες σκηνές. Γιατί όπου έκρηξη, κυνηγητό, μάχη και κτίρια που πέφτουν, κάπου εκεί βρίσκεται ο Bobby και καλείται να εκτελέσει το ηρωικό του καθήκον. «Κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο. Και το μόνο που λέω στον εαυτό μου είναι πως έτσι έχει η δουλειά». Ο Bobby διαλέγει την Κυριακή για να ξεκουραστεί από το απαιτητικό διατροφικό του πρόγραμμα. «Είναι κάτι που έχω να περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Θα φάω ψωμί, ή σοκολάτα, Κινέζικο κλπ».

bobby holland hanton stunt double 1

Ειδικά για την περίπτωση του Hemsworth, όπου ο Bobby πρέπει να «δείχνει» σαν να έχει 1.93 ύψος (φοράει ειδικούς πάτους), καταναλώνει πολλά τακτικά γεύματα ώστε να δείχνει και ογκώδης. Όσον αφορά το διατροφικό του πρόγραμμα –για τον συγκεκριμένο ρόλο- πάει κάπως έτσι:

Πρωινό

4 αβγά ποσέ, 2 στήθη κοτόπουλου στο γκριλ καια αβοκάντο.

Δεκατιανό

Τόνος και κινόα, καρύδια και ελαιόλαδο.

Μεσημεριανό

Μπριζόλα με γλυκοπατάτα.

Απογεματινό σνακ

Μία χούφτα καρύδια και ένα στήθος κοτόπουλου στο γκριλ.

Απογευματινό

Καστανό ρύζι με ψάρι στο γκριλ και ένα μπολ αρακά με καρότα.

Βραδινό

Καστανό ρύζι με τόνο.

 

Μπήκες στο νόημα, αν θες μπες και στο πρόγραμμα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved