3 πολύ λάθος φήμες για τη φίλη σου την τεστοστερόνη

Μην τις ακούς.

Της τεστοστερόνης η ψυχή είναι μια άβυσσος θα μπορούσε να λέει λαϊκό άσμα που δεν γράφτηκε ποτέ. Αφού μα τη μαύρη αλήθεια ακούγονται δεκάδες αντικρουόμενες απόψεις για το τι μπορεί να την κατεβάσει και τι μπορεί να την κατεβάσει.

Εμείς προσπαθώντας να κάνουμε θετικές σκέψεις σου έχουμε μιλήσει για το πώς μπορείς να κάνεις limit up στις μετοχές της μέσα από τη διατροφή.

Έλα όμως που υπάρχουν κι ένα κάρο πολύ λάθος φήμες για αυτήν, οι οποίες μπορούν να σε παραπλανήσουν. Δώσε μας 2 λεπτά να σου μιλήσουμε για 3 από αυτές.

1. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία

Testosterone Vs. PUA

Είσαι νινί ακόμα για να σε απασχολεί η πτώση της τεστοστερόνης σου. Αυτό θα σε νοιάξει μετά τα 30 σου. Λάθος! Υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί λόγοι που μπορεί να την ρίχνουν: άγχος, κούραση, κατάθλιψη είναι απλά μερικοί από αυτούς. Πρόσεχε λοιπόν, νεαρέ.

2. Μόνο τα ντούκια την έχουν υψηλή

maxresdefault

Δεν ισχύει αυτό. Είναι απλά ένας μύθος. Άσε που αν παίρνουν λάθος «σκευάσματα» μπορεί να την έχουν ρίξει κιόλας… Επίσης μπορείς να χάσεις όσο λίπος θες αρκεί να μην πέσεις κάτω από το 10% γιατί τότε μπορεί να αρχίσουν να μπερδεύονται οι ορμόνες σου.

3. Τα συμπληρώματα διατροφής θα την στείλουν στα ύψη

db7285fbbdb25016865595a2bb2fba46

Συγγνώμη που στην χαλάμε αλλά όχι. Τουλάχιστον όχι μόνο αυτά, όταν δεν συνδυάζονται δηλαδή με τον σωστό και τίμιο τρόπο που θα το κάνει η διατροφή και η γυμναστική. Άσε που κυκλοφορούν πολλές «μούφες» εκεί έξω που μόνο κακό κάνουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved