Αν δεν τα ξέρεις, να σου συστήσουμε τα pistol squats

Τα βγάζεις; ΝΑΙ ή ΌΧΙ;

Γυροφέρνοντας στο ατέλειωτο σύμπαν του ίντερνετ πολλές φορές πέφτουμε πάνω σε ειδήσεις ή μικρά άρθρα που μας κλείνουν το μάτι.

Διαβάζοντας το site με τον χαρακτηριστικό τίτλο myprotein μπήκαμε σε σκέψεις για το εξής ζήτημα: είναι, τελικά, τα pistol squats η πιο απαιτητική άσκηση για πόδια που κυκλοφορεί εκεί έξω;

Σου έχουμε μιλήσει παλιότερα για αυτά, όταν σου αναλύσαμε τους τρόπους με τους οποίους καταφέρνουν να κρατιούνται σε φόρμα οι τρόφιμοι των φυλακών. Στα 5 τετραγωνικά μέτρα που έχουν στη διάθεσή τους.

 

 

Αντίστοιχα για εσένα που τα διαβάζεις, αν δεν είσαι έμπειρος στα γυμναστήρια, είναι μάλλον απίθανο να καταφέρεις να τα βγάλεις με τη μία. Εκτός αν είσαι πάλιουρας οπότε θα ξέρεις ήδη πως χρειάζεσαι δύο βασικά πράγματα για αυτά: τρομερή ευλυγισία και δύναμη στο σημείο των αστραγάλων αλλά και μεγάλη ικανότητα ισορροπίας και συντονισμού ολόκληρου του σώματος.

Δεν χρειάζεται καν να σου μιλήσουμε αναλυτικά για το τι προσφέρουν στα πόδια σου τα pistol squats γυμναστηριακέ. Το ξέρεις καλά.

Η ερώτησή μας είναι απλή και περιμένουμε την απάντηση σου στα σχόλια: είναι αυτή η άσκηση ό,τι πιο απαιτητικό κυκλοφορεί για τα πόδια ή όχι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved