3 ασκήσεις για να φορτώσεις κιλά στην μπάρα

Πρώτα πρέπει να φτιάξεις κοιλιά και πόδια και μετά να δοκιμάσεις να σηκώσεις περισσότερα κιλά.

Πηγαίνεις γυμναστήριο συστηματικά, προσέχεις τη διατροφή σου και έχεις ήδη αρχίσει να παρατηρείς τις αλλαγές στο σώμα σου.

Θες να περάσεις στο επόμενο επίπεδο. Η πρώτη αλλαγή είναι τα κιλά. Θες να τα αυξήσεις. Και η κλασικότερη άσκηση που λειτουργεί ως δείκτης για το πόσο έχεις δυναμώσει είναι οι άρσεις θανάτου.

Τα κιλά όμως δεν ανεβαίνουν. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Κάποιοι έχουν να κάνουν με την κατάσταση του κοιλιακών σου, των γλουτών και των δικεφάλων. Διότι αν θες να αναέβεις θεαματικά στα κιλά, θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείς με αυτές τις περιοχές.

Επομένως, σήμερα δεν έχουμε πρόγραμμα, αλλά τρεις ασκήσεις με τις οποίες θα φτιάξεις κοιλιά και πόδια και έπειτα να περάσεις στα πολλά και «μεγάλα» κιλά.

1. Ραχιαίοι

Κλασική και τετριμμένη άσκηση, όπως κλασικά είναι και τα λάθη που παρατηρούνται κατά την εκτέλεσή της. Η πλάτη πρέπει να είναι ίσια, να σφίγγεις κοιλιακούς και γλουτούς και να έχεις απόλυτο έλεγχο της κίνησης.

Σετ 3 | Επαναλήψεις: 15

2. Βάδισμα του αγρότη με kettlebell

Πάρε δύο kettlebell και με τα χέρια τεντωμένα προς τα κάτω κάνε μικρά, γρήγορα βήματα προς το εμπρός για όσο μεγαλύτερη απόσταση μπορείς στο συγκεκριμένο χρόνο. Σφίξε κορμό και θα καταλάβεις αν κάνεις σωστά την άσκηση εφόσον νιώθεις τσίμπημα στους ώμους. Στη συνέχεια, κάνε την ίδια κίνηση για να επιστρέψεις στο σημείο της αφετηρίας.

Σετ: 3 | Απόσταση: 35 μέτρα

3. Κάμψεις τετρακεφάλων (λάστιχο)

Χωρίς γερούς τετρακέφαλους μην περιμένεις να σηκώσεις πολλά κιλά. Όπως και στις προηγούμενες ασκήσεις, έτσι και εδώ θα πρέπει να σφίγγεις την κοιλιά σου. Η πλάτη θα πρέπει να μένει σταθερή και να μην καμπουριάζεις, μόνο οι τετρακέφαλοι θα πρέπει να κινούνται.

Σετ: 1 | Επαναλήψεις: 200



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved