Το βραδινό γεύμα που θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Αν χτυπάς πίτσες στις 11 το βράδυ, μην απορείς αν η ζυγαριά είναι χαλασμένη. Γιατί δεν είναι.

Μπορεί να προβληματίζεσαι για το τι πρέπει να φας τη νύχτα ώστε να μην πάρεις κιλά, αλλά η αλήθεια είναι πως οι σοφές και υγιείς επιλογές, θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να μείνεις στη γραμμή αλλά να καταφέρεις να χάσεις και κιλά. Πώς θα το κάνεις; Δώσε προσοχή στα παρακάτω.

 

 

Έμφαση στην πρωτεΐνη και τα λαχανικά

Και για την ακρίβεια στην άπαχη πρωτεΐνη, που καλύτερα να είναι κοτόπουλο, γαλοπούλα ή άπαχο μοσχάρι και το οποίο να συνδυάζεται με ωμά ή βρασμένα λαχανικά ή και ακόμα στον ατμό.  Χορταίνουν χωρίς να φορτώνουν με θερμίδες.

Όχι υδατάνθρακα

Πίτσα, ρύζι, μακαρόνια, ψωμιά. Τα χρειάζεσαι για ενέργεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φορτώσουν τον οργανισμό με περιττά κιλά. Αν δεν μπορείς να κάνεις χωριό με το κρέας βραδιάτικα, προτίμησε τροφές όπως βρώμη και κινόα. Σίγουρα θα δεις διαφορά.

Μην ξεχνάς να κάνεις πολλά γεύματα

Πέρα ότι αυτό είναι το υγιές και το φυσιολογικό, θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα γεύματά σου μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι τακτικός στα γεύματα, δεν έχεις να ανησυχείς ότι θα λιμοκτονήσεις στις οκτώ το βράδυ. Μικρά γεύματα λοιπόν και με προσεγμένες επιλογές, έτσι ώστε να μην νιώθεις πεινασμένος και να αρκεστείς σε κάτι εξίσου μικρό αλλά και θρεπτικό πριν την κατάκλιση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved