Ο Staz Nair αποκάλυψε το αγαπημένο του workout

Ο πρωταγωνιστής του Rebel Moon στο Netflix αποκαλύπτει τον τρόπο για να δείξεις με υπερηφάνεια τους κοιλιακούς σου.

Όσον αφορά τη γυμναστική, ο Staz Nair το πηγαίνει μέχρι τέλους. Για εκείνον δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Όταν υπάρχει ανάγκη να προπονήσει τον εαυτό του για μία ταινία δράσης, τότε το πηγαίνει στα άκρα. Αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στον χαρακτήρα της ταινίας όπως συνέβη στους δύο αξιοσημείωτους ρόλους του στο Game of Thrones του HBO και στο Rebel Moon του Netflix.

Στο Game of Thrones ο Nair υποδύθηκε έναν πολεμιστή Dothraki και μάλιστα έχει αποκαλύψει ότι του άρεσε να μιλάει με τον Jason Momoa αναφορικά με το πρόγραμμα γυμναστικής. Και στους δύο ρόλους του, η έλλειψη μπλούζας είναι προφανής με αποτέλεσμα να κυριαρχούν οι σμιλευμένοι κοιλιακοί του. "Όταν προπονούμαι, προπονούμαι πολύ σκληρά και πολύ δυναμικά. Δεν έχω πραγματικά μέση λύση", αναφέρει αρχικά για να προσθέσει: Δεν έχω βρει ακόμη τη μέση λύση, ακόμη και στην… τρυφερή ηλικία των 32”.

 

 

Όταν δεν υπάρχει επαγγελματικός λόγος για να πλακωθεί στο γυμναστήριο, είναι πολύ πιο πιθανό να χαλαρώσει. “Η γυναίκα μου πιστεύει ότι είμαι πιο χαδιάρης όταν είμαι πιο γεροδεμένος”, τονίζει. Έτσι συνήθως αντί για γυμναστήριο επιδίδεται σε πεζοπορία και πολεμικές τέχνες.

Ο Nair αποκάλυψε τις αγαπημένες του ασκήσεις και όπως θα δεις παρακάτω πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μπορεί να ακολουθήσει κι ένας αρχάριος. Οπότε δεν έχεις δικαιολογίες.

 

 

Barbell Back Squat

3 σετ των 8, 6 και 6 επαναλήψεων

Barbell Deadlift

3 σετ των 8, 6 και 6 επαναλήψεων

Barbell Bench Press

3 σετ των 8, 6 και 6 επαναλήψεων

Leg Raise

30 επαναλήψεις

Bicycle Crunch

40 επαναλήψεις σε κάθε πόδι

Crunch

30 επαναλήψεις



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved