Pexels Ασκήσεις για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση

Οι παρακάτω θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις στη γραμμή.

Είτε κάνεις βάρη είτε πολεμικές τέχνες είτε οποιοδήποτε άθλημα, η φυσική κατάσταση και η βελτίωσή της είναι βασικά για να μπορείς να συνεχίζεις και να έχεις καλύτερη απόδοση στις προπονήσεις. Ακολουθούν τρεις αλάνθαστες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν αποδεδειγμένα.

 

Σκοινάκι

 

Πέρα από το γεγονός ότι θα βοηθήσει θεαματικά στην καύση λίπους, είναι εξαιρετική άσκηση για cardio, ενώ παίζει βασικό ρόλο στην καλή φυσική κατάσταση των ποδιών σου αλλά και των αντανακλαστικών σου.

Διάβασε επίσης: Το μυστικό για να γίνεις καλύτερος μποξέρ

Slam ball

Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι όμοια με την medicine ball σε περισσότερα κιλά, ειδικά σχεδιασμένη για ρίψεις. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την εκρηκτικότητα και τη δύναμη του άνω μέρους του σώματός σου. Δοκίμασε να τη ρίξεις κατακόρυφα από όρθια θέση πάνω από το κεφάλι ή και να την πετάξεις στον τοίχο χρησιμοποιώντας και την κίνηση της λεκάνης.

 

 

Κοιλιακοί και push ups

Είναι σημαντικό να έχεις έναν ισχυρό πυρήνα. Η ενσωμάτωση των push-ups και των sit-ups στις προπονήσεις σας στο σπίτι θα σε βοηθήσει να βελτιώσετε τη συνολική σου δύναμη και σταθερότητα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved