Η προπόνηση των Tyson και Paul είναι το βίντεο της ημέρας

Το απόλυτο contrast. Πώς θα επιζήσει άραγε ο Paul απέναντι στο συγκεκριμένο τζαμπ;

Αν ο Mike Tyson βρισκόταν στο prime του, είναι δεδομένο ότι δεν θα σκεφτόταν καν να μονομαχήσει με τον Jake Paul, ακόμα και αν τα λεφτά ήταν πραγματικά πολλά. Όπως και τώρα δηλαδή.

O Jake Paul τρέμει τον Mike Tyson και αυτό φαίνεται

Όπως και να ‘χει, στα 57 του χρόνια ο Tyson ξέρει ότι δεν έχει πολλές ακόμα ευκαιρίες να ανέβει στο ρινγκ και για αυτό και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον μεγάλο αγώνα του κόντρα στον κατά 30 χρόνια νεότερό του, Jake Paul. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει αποκτήσει ήδη τεράστιο hype, καθώς θα είναι ο πρώτος που θα μεταδοθεί live από το Netflix στις 20 Ιουλίου στο AT&T Stadium στο Arlington του Texas.

 

 

Το κοντράστ δύο διαφορετικών κόσμων

Με τον Απρίλιο να βρίσκεται στα μισά του, οι δύο πυγμάχοι δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να προετοιμαστούν για τον μεγάλο αγώνα ο οποίος θα γίνει σε περίπου τρεις μήνες από σήμερα. Μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βιντεάκι που δείχνει την προπόνηση που ακολουθούν, όπως είχαμε δει στο Rocky 4 ένα πράγμα πριν τον  μεγάλο αγώνα κόντρα στον Ivan Drago.

 

 

Μόνο που όπως θα δείτε είναι ο ένας προσπαθεί πολύ αλλά είναι πραγματικά πολύ σοφτ (Jake Paul), την ώρα που ο Tyson δείχνει να μπαίνει κάθε φορά για να σκοτώσει ακόμα και αυτόν που του κάνει προπόνηση.

O Mike Tyson ξέρει πώς να τρομάζει τον φόβο του

Μια τεράστια απόκλιση ανάμεσα σε δύο γενιές πυγμάχων.

 

 

 

Ίσως δεν έχει άδικο ο Canelo Alvarez (σίγουρα για την ακρίβεια) που δήλωσε ότι το Tyson vs Paul δεν κάνει καλό στην πυγμαχίαμαχία. Και εμείς όλοι αυτό πιστεύουμε, αλλά η ευκαιρία να ξαναδούμε τον Tyson στο ρινγκ δημιουργεί από μόνη της τεράστιο hype.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved