Πώς ο Jake Gyllenhaal μετατράπηκε σε “κτήνος” στο Road House;

Ανακαλύπτουμε όλα εκείνα τα μυστικά που θέλεις να ξέρεις τώρα που καλοκαιριάζει.

Όσο και να μη το θέλουμε, οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Το remake της ταινίας Road House είναι καλύτερο από το πρωτότυπο. Δεν είμαστε από εκείνους που λατρεύουν τα remakes αλλά εδώ μιλάμε για ένα έπος. Το Road House του 2024 με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Conor McGregor είναι η ταινία που κάθε άνδρας οφείλει να δει. 

 

 

Οι σκηνές μάχης είναι εντυπωσιακές ενώ ο Jake Gyllenhaal έχει πραγματοποιήσει τη μεταμόρφωση της χρονιάς. Ο 43χρονος ηθοποιός πριν μπει στο πλατό ζύγιζε 83 κιλά και μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα είχε φτάσει τα 92 κιλά. «Mπορείς να έχεις έναν σπουδαίο προπονητή, μία σούπερ ομάδα, όμως στο τέλος είναι το άτομο που προπονείται αυτό που κάνει την διαφορά και ο Jake είναι ξεχωριστός»,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο personal trainer του Jake, Jason Walsh.

 

 

Η αλλαγή διατροφής ήταν κάτι που δυσκόλεψε τον ηθοποιό καθώς έβαλε περισσότερα γεύματα αλλά δεν παρέκκλισε ποτέ από το πλάνο. Όσον αφορά την προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινησιολογίας, ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού, βάρη, squats, άρσεις θανάτου, push ups με βάρος, αναρρίχηση και TRX.

Αλλά το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στο VersaClimber. Ο Walsh τόνισε πως ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος προπόνησης του Gyllenhaal αφορούσε το VersaClimber και θυμίζει έναν «κάθετο ορειβάτη» που σου βγάζει το λάδι.

 

 

Το VersaClimber είναι ένα εργαλείο που γνωρίζει άνθηση το τελευταία διάστημα στα γυμναστήρια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης, που λειτουργεί με εναλλασσόμενη επεξεργασία των άκρων για να προσομοιώσει μια ανοδική κίνηση αναρρίχησης. Έτσι  μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους για επαναλήψεις και αντοχή, προκειμένου να αυξηθεί η καύση θερμίδων και η αερόβια ικανότητα. Αποτελεί την τέλεια εναλλακτική αν βαριέσαι να τρέχεις στο διάδρομο. Ή, προφανώς, αν σκοπεύεις να υποδυθείς έναν μαχητή του UFC που είναι έτοιμος για όλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved