associated press Ο Justin Hartley πρώτα γυμνάζει χέρια και μετά απολαμβάνει μία παγωμένη μπίρα

Κάποτε έπαιζε τον Green Arrow, ύστερα παραλίγο να γίνει ο Aquaman. Αξίζει μια μπίρα.

Ο Justin Hartley ανήκουν σ’ εκείνη την κατηγορία των ανδρών που πρέπει να αισθάνονται ευλογημένοι για το DNA τους. Βλέπει τον κόσμο από τα 189 εκατοστά, είναι γοητευτικός αλλά μεταξύ μας προσέχει αρκετά τον εαυτό του. Είναι 47 ετών αλλά ποτέ δεν έχει παρατήσει την σκληρή γυμναστική και τη διατροφή. Εξάλλου οι ρόλοι που αναλαμβάνει προαπαιτούν να είναι fit.

Ξεχνιούνται οι μέρες που έπαιζε τον Oliver Queen ή Green Arrow στη σειρά Smallville;

 

 

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά “Tracker” του CBS που υποδύεται τον Colter Shaw, έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ. Σύμφωνα με τον Hartley, ο συγκεκριμένος ρόλος συνδυάζει τα skills πολλών απαιτητικών επαγγελμάτων καθώς σκαρφαλώνει, πηδάει, τρέχει και μάχεται. Ο ίδιος βλέπει πτυχές του χόκεϊ, του μπάσκετ, του ΜΜΑ και της πυγμαχίας σ’ ένα πακέτο.

Μήπως να υιοθετήσεις το 3λεπτο πρωινό πρόγραμμα γυμναστικής των Ιαπώνων;

Ωστόσο ο Hartley είναι ένα άνδρας που γυμνάζεται από μικρή ηλικία και σύντομα κατανόησε το πόσο σημαντική είναι η γυμναστική. “Καθώς ασχολείσαι όλο και περισσότερο με την προπόνηση και τη φυσική κατάσταση, αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι αυτό επηρεάζει διαφορετικές φάσεις της ζωής σου. Μπορεί να επηρεάσει τη συναισθηματική κατάσταση, μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα άγχους και είναι πολύ πιο σημαντικό από το να έχεις απλώς σωματική διάπλαση και να φαίνεσαι γυμνασμένος”.

Ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί την ημέρα των χεριών και να αποκαλύψει πως ως αποθεραπεία τού αρέσει να απολαμβάνει μία παγωμένη μπίρα. Εμείς δε θα το προτείναμε.

Dumbbell Biceps Curl (3 σετ των 10 επαναλήψεων)

 

 

Hammer Curls (3 σετ των 10 επαναλήψεων)

 

 

Triceps Pulldown (3 σετ των 10 επαναλήψεων)

 

 

Triceps Extension (3 σετ των 10 επαναλήψεων)

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved