Χρειάζονται μόλις τέσσερα βήματα για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Είσαι όμως διατεθειμένος να κάνεις την διαφορά;

Και ποιος δεν έχει διαβάσει για μαγικές δίαιτες, χάπια που αδυνατίζουν, περίεργα ροφήματα και μαντζούνια, όλα να υπόσχονται χάσιμο λίπους και να σου δώσουν το six pack των ονείρων σου. Αλλά δεν είναι έτσι.

Ο δρόμος για την επίπεδη κοιλιά δεν είναι ακριβώς δύσκολος, αλλά θέλει υπομονή και πειθαρχία. Δώσε λοιπόν βάση στα παρακάτω τέσσερα και θα δεις αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα από ότι πίστευες.

 

 

Αρχικά μην παραμελείς το νερό

Όσο περισσότερο πίνεις, τόσο αποβάλλεις τοξίνες. Αυτό είναι το βασικότερο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου.  Ωστόσο επειδή το νερό είναι φυσικός διαλύτης, μαζί με φρέσκους χυμούς και άλλα αντιοξειδωτικά όπως το πράσινο τσάι, θα σε βοηθήσουν να χάσεις πιο γρήγορα το περιττό λίπος. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις.

Δυστυχώς τέρμα το αλκοόλ

Για να λέμε τα πράγματα σωστά. Ακόμα και ο διατροφολόγος, μπορεί να σου επιτρέψει μερίδες ποτού, όπως τις ονομάζουν μέσα στην εβδομάδα. Τα κακά νέα ωστόσο, είναι πως πράγματι το ποτό σε κρατάει πίσω στα γρήγορα αποτελέσματα. Οπότε όσο πιο πιστός μείνεις στο στόχο να το κόψεις, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα δεις αποτελέσματα.

Ρίξε τη ζάχαρη στο νεροχύτη

Ας το κάνουμε λιανά: Η ζάχαρη αυξάνει το λίπος της κοιλιάς και οι φυτικές ίνες μειώνουν το λίπος στην κοιλιά. Τόσο απλά. Που σημαίνει πως κάθε φορά που έχεις όρεξη να καταβροχθίσεις μία πάστα ή να πιείς ανθρακούχα ποτά, κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πρέπει. Το μυστικό είναι σε κάθε γλυκό να τρως ένα φρούτο. Ακούγεται βαρετό, αλλά θα δεις ότι είναι θέμα συνήθειας.  Απλά θυμήσου ότι τα φρούτα δεν υποκαθιστούν τα λαχανικά.

Βάλε τη μεσογειακή διατροφή στη ζωή σου

Μπορεί να γκρίνιαζες στη μάνα σου για όλα τα λαδερά που σου έφτιαχνε, αλλά αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να περηφανευόμαστε σε αυτή τη χώρα. Όσπρια, λαδερά, λαχανικά, φρούτα, ψάρι. Η χώρα μας είναι κολοσσός της μεσογειακής διατροφής, που την υποστηρίζουν διατροφολόγοι σε όλο τον κόσμο. Δώσε της λίγη παραπάνω προσοχή. Δεν είναι μόνο για σουβλάκια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved